Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megpuszilták a száját, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpuszilták a száját, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Múlthéten voltunk egy rendezvényen, ahova a feleségemmel együtt mentünk. Egész este nagyon jól éreztük magunkat, de az este végén amikor mentünk volna haza akkor a vendéglátóhely tulaja csak úgy a semmiből megpuszilta őt. Én előre mentem az autóhoz(sofőrhoz) így ezt nem láttam, de ő mesélte, hogy megfogta az arcát két oldalról és szájon puszilta. Sokkal idősebb nálunk, szóval semmi megcsalási szándékot vagy ilyesmit nem érzek a dologban. Ezt nekem csak másnap este mesélte el, így most nem tudom mit tegyek? Ő azt szeretné, hogy ne tegyek semmit és amikor látta, hogy mennyire ideges lettem azt mondta, hogy ígyis nehéz volt erről beszélni neki, ne tegyek semmit, hogy más ne tudja meg. Most nagyon nehéz helyzetben érzem magam, mert egy tehetetlen düh van bennem, de nem akarom elveszíteni ezzel a bizalmát és örülök, hogy nekem ezt elmerte mondani. Ti mit tennétek a helyemben?

24 évesek vagyunk. Igazából ittunk mindketten a feleségemmel, ha ez hozzátesz vagy elvesz a dologból.

2021. szept. 20. 09:30
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
6%

Szörnyű lehetett , kitetted a seggedet a streccsnaciban aztán megviselt.

Szörnyű

2021. szept. 20. 15:52
 52/57 anonim ***** válasza:
0%
Mekkora kapcsolat... még ennyit sem képes neked egyből elmondani. Kicsik vagytok még. De kellett a Zórbán támogatás hogy össze kellett egyből házasodni?
2021. szept. 20. 16:41
 53/57 A kérdező kommentje:
Utolsó nem kívánom, hogy érezd egyszer milyen érzés ez. De szerintem ez senkinek nem könnyű lelkileg. Nagyon sok ilyen eset kiderülni sem derül ki, mert az illető még a családjának sem meri elmondani, mert ő érzi megalázva magát.
2021. szept. 20. 16:53
 54/57 anonim ***** válasza:
51%
De most azt a faszt ismeritek amúgy vagy milyen rendezvény volt ez?
2021. szept. 20. 18:41
 55/57 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt igaza annak, aki azt mondta ne szóljatok mert mindegy. Nem mindegy! Az ilyen erőszaktevők, szexuális ragadozók csak akkor fogják vissza magukat, ha minden egyes alkalommal van következménye a tetteiknek. Sajnos le fogják tojni a rendőrségen, de ő ebben nem biztos, valamennyire meg fog rettenni az ellenállástól!

Muszáj ilyenkor szólni, nem neked első körben, hanem a nőnek, miközben te a háttérben támogatod. Az ilyen tetvek élvezik, ha a másik nem szól, bármit megtehet vele, amit akar.. Nagyon rossz. Illetve a nőnek is rossz, mert ha más áll ki helyette, akkor szerencsétlennek fogja magát érezni, aki nem képes semmire, és csak jobban nyomasztja. Rá kell venni, hogy beszéljen, álljon ki magáért.. sajnos ehhez fel kell nőni, nekem is csak évek alatt sikerült megérnem rá, ezért nem is értem, hogy kezelhetik felnőttként azokat, akik nem mernek kiállni magukért más felnőttek ellen.. tizenévesek pláne ilyenek, de úgy alapvetően 25 alattiakra nagyon jellemző az ilyen.

Sajnálom tényleg, de meg kell győznöd arról a barátnőd, hogy álljon ki magáért és te is ott leszel a háttérben! Nagyon nehéz, tudom mennyire, de muszáj. Az ilyen tetvek, a vedéglőshöz hasonló többi szexuális ragadozó bezzeg hangos, többször válaszolgat, hangoztatja a beteg véleményét, ezeknek nagy a szája, a sok áldozatnak meg nem.

Tudja ő is, hogy nem húzhat magához nőket, hogy nem pakolhatja a kezüket a farkára, de élvezi a rohadék, hogy túllép egy határon és kellemetlen helyzetbe hozza vele a másikat.

Volt ilyen videó, ahol szép nők zaklattak férfiakat a metrón, csupa "menő" srácot, azt se tudták szerencsétlenek mi van, ők is áldozatok voltak, pont úgy húzódtak el vagy fagytak le, mint ahogy a nők, ha férfiak élnek vissza a helyzettel.

Az ilyen szemeteket kell berakni olyan közegbe, ahol nem nagylegények..

2021. szept. 20. 19:06
 56/57 anonim ***** válasza:
84%
Mondjuk én az orrát törném annak, aki poénból vagy halálosan komolyan akaratom ellenére szájon puszil.
2021. szept. 20. 19:09
 57/57 anonim ***** válasza:
Semmit.
2021. szept. 21. 05:05
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!