Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miből jöttetek rá, hogy totál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből jöttetek rá, hogy totál nem passzoltok össze?

Figyelt kérdés
Mikor derült ki, szakítottatok?
tegnap 12:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Sok volt a nézeteltérés, bár nem veszekedtünk konkrétan, csak apróságok. De a legjobban az zavart, hogy neki a kikapcsolódás annyit jelentett, hogy bebszni a haverokkal vagy feküdni a kanapén és nyomkodni a mobilt, kettesben piálás nélküli programokra ritkán volt vevő, semmi nem érdekelte. Nyaralni is mindig négyesben mentünk a haverjával és annak a barátnőjével, amivel nem is volt gond olyan szempontból, hogy szeretem őket, bármikor szívesen találkozom velük, csak azért furcsa, hogy kb 8 év alatt egyszer mentünk csak úgy, hogy ketten voltunk és nem is az volt a legjobb nyaralásunk😃

Végül is azért szakítottunk, mert nem sikerült felnőnie. Fiatalon jöttünk össze, eleinte engem sem zavart a sok buli meg hogy nincsenek komoly tervek.

tegnap 13:30
 2/10 anonim ***** válasza:
26%
Olyan tág volt hogy 2 ököllel tudtam öklözni, mondanom sem kell a phélóval nem sokat éreztem.
tegnap 13:47
 3/10 A kérdező kommentje:

#1 Érthető, egy idő után már nem ez az élet. Ez a kanapén levő telefonnyomkodás meg egyre többet előforduló probléma a fiataloknál.

# 2 Ilyen tényleg van?

tegnap 14:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Eltérő volt a napi ritmusunk, ő korán kelt és korán feküdt, én fordítva. Akkor kezdtem el ezen elgondolkozni, amikor őt zavarni kezdte, hogy nem pattanok ki hajnalban az ágyból. Engem egyébként nem zavart, hogy ő igen és nem piszkáltam, ha korán ment aludni. Aztán rájöttem, hogy semmit nem szeret egyedül csinálni, mindent nekem is akkor kellett, amikor ő teszi (fürdeni menni, enni, stb).

Lehet valakinek bejön, hogy szó szerint mindent együtt csinálnak (ismerek ilyet), de engem taszított, korlátozásnak éltem meg.

tegnap 14:20
 5/10 anonim ***** válasza:
57%

2# azt elfelejtetted hozzátenni, hogy a jobb kezed szorításához van szoktatva jancsika. Vagy balkezes vagy? Mindegy is a lényegen nem változtat.

Nem, kérdező nincs ilyen, csak akinek a SK az élettársuk, pont a fent említett okok miatt.

Aki nőt dug rendszeresen, annak nincsenek ilyen problémái hidd el.

tegnap 14:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Életstílus, családdal való viszony, aztán végül szex is. Végére egyedül külsőleg passzoltunk, a többi mind megjátszás volt.
tegnap 16:27
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
#2 vagyok, de van ilyen, ez volt a csaj perverziója, pumpás dildóval tágította magát. Eleinte jó volt, izgalmas, de maga a dugás hát el lehet képzelni. Látványnak jó volt, boros üvegbe simán beleült. Tényleg van ilyen, nem gondolom hogy csak én találkoztam ilyen nővel.
tegnap 16:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Teljesen mások voltak az igényeink a párommal. Főleg az együttlétekkor voltak problémák. Sosem kezdeményezett, sosem bújt hozzám, a szex is havi 1-2x volt. Én többre vágytam. Szeretek összebújni a párommal, szeretem megölelni a másikat, heti 2x azért igénylem a szexet is.

28F

tegnap 17:21
 9/10 anonim ***** válasza:
56%

Mi passzoltunk. Illetve mindegyik volt barátommal passzoltunk mindig. Ugyanaz az életvitel életstilus, egy hullám, külsőre is rengeteg mindenben hasonlók voltunk, pl szem vagy alkat vagy akármi.

Nem azért volt szakitás egyikkel sem, mert ne passzolnánk.

Hanem pl féltékenyek vagy anyagiasok, vagy irigyek vagy önzők vagy lenéz vagy másp.na kell csak simán vagy akármi. Igazábol mindig ők köpnek a levesbe csak hogy tönkremenjen az egész.

tegnap 19:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Én lezártam magamba örökre. Nem szeretném kifejteni miért.
tegnap 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!