Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál azzal az emberrel, akivel viszonylag hosszú ideje együtt vagy, de nem passzoltok össze szexuálisan?
Én ebben a cipőben járok. Barátnőm heti eggyel beérné, én meg napi eggyel. Felemészt. Ilyenben kompromisszumot kötni nem lehet, ilyet ne is írjatok. Megdumálás sikertelen.
20/F 20/L
Nyilván az elején még a lány is benne volt a napi szexben. :)
De jó ha tudod, a kapcsolatokban ez egy idő múlva mindig is így lesz... hacsak nem egy igazi nimfa vadmacskával hoz össze a sors, aki éveken át képes lesz minden nap szexelni, még a havija alatt is. Ilyen ritka ám.
Én beérném heti két-hárommal is...jó, inkább hárommal, de most örülök, ha a heti egy alkalom megvan. De van, hogy 10-14 nap is eltelik, ami azért tekintve, hogy 20 évesek vagyunk, és hogy együtt élünk, szerintem nem tekinthető normálisnak. Annyit olvasok itt gyakhu-n is, hogy rengeteget szexelnek párok, én meg csak sóvárgok. Húsz évesen annyit verem a farkam, mint amikor kamaszodtam.
Nagy g.eciség emiatt dobni?
Nekem nőként volt hasonló bajom.
A végén más miatt szakítottunk, de elég vacak érzés volt. Kezdeményeztem is, de semmi, és úgy éreztem, hogy nem vagyok elég vonzó a számára. Nekünk ehhez nem kellett 5 év.
Azt hiszem nekem akkor kellett volna lelépnem és nem megvárni a sok egyéb rosszat, ami igazából már nem ez a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!