Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál azzal az emberrel, akivel viszonylag hosszú ideje együtt vagy, de nem passzoltok össze szexuálisan?
Én ebben a cipőben járok. Barátnőm heti eggyel beérné, én meg napi eggyel. Felemészt. Ilyenben kompromisszumot kötni nem lehet, ilyet ne is írjatok. Megdumálás sikertelen.
20/F 20/L
Öléggé :D
A három hónapot azért gondoltuk reálisnak, mert teherbe esés előtt is annyi bogyókihagyást ajánlanak.
Ha a megbeszélés és a kompromisszum is sikertelen, én nem várnék és szenvednék tovább 20 évesen, inkább élném az életem és sokat szerelmeskednék! :D
Az viszont már érdekesebb, hogy ő vajon miért nem kíván téged? Szeret veled szeretkezni? El is élvez közben? Minden rendben köztetek lelkileg is? Nincsen senki más az életében? És még sok kérdést feltenni, de az, hogy nem kíván, sőt, elutasít, arra utal, hogy nincs minden rendben a kapcsolatotokban (most nem a szexre gondolok, hanem egyéb dolgokra). Próbálj meg magadba nézni egy kicsit.
És szerintem az, hogy nagyon kötődtök egymáshoz és gyakorlatilag együtt nőttetek fel, még nem teszi kötelezővé az együtt maradást! Ki tudja, ha felveted a szakítás lehetőségét, ő is magába száll kicsit és megadja, amire szükséged van!
Sok szerencsét és sok szeretkezést kívánok!
Ebben a helyzetben vagyok Én is.
A különbség csak az, hogy Én 25 éve vagyok a párommal. Az első öt évet leszámítva szinte mindig is voltak szex mennyiség vitáink.Neki anno a heti 2 elég volt, nekem a heti 5-7 az optimális.Ezt mondta neki elég ennyi. De nem ennyi volt sose mert akkor kész is lettem volna.Azt meg, hogy melyik orgazmus valódi és melyik színlelt azt csak a nők tudják.
Nekünk a leg több szex nélküli nap az 12 volt épp a napokban.A megcsalás az kilőve mert ahhoz szerintem gerinctelennek kell lenni( szerintem az orgazmus szinlelés is az mert becsapja a másik felet) , hogy ezt megtegye az ember, nyomósabb érv az, hogy szereti is az adott nőt.
Az a másik, hogy akkor Ő veled mért teszi pláne ha szeret? Nem tudom !
Viszont az tény, hogy 15-20 vagy akár 25 éve nem ennyi volt a napi szex adag. A csúcs a kapcsolatunk elején (az első 6 hónapban nem volt szex! mert én még "udvaroltam" nem egyből összefekvés volt)1 nap alatt 7 aktus volt, most van, hogy egy hónap alatt van ennyi ami qvára szánalmas.
Voltak sokaknál lesznek migrénes időszakok meg ehhez hasonlók, a lényeg az az, hogy ez még inkább próbára teszi az ember szeretetét és sokan ki is buknak, elválnak vagy ami roszabb a férj alkoholista lesz és ezért válnak el.
Amikor már gyerek van nem ugrál úgy az ember, főleg ha szorult belé egy kis felelőség érzet is.
Szakítottam vele azóta, ha valakit érdekel.
Ma utólag beszélgettünk kicsit a dologról, de nem sikerült egyikőnknek sem megoldást találni rá, úgyhogy ennyiben maradunk. Utolsó válaszoló: a havi 7 nálunk ritkaságszámba ment. Örültem, ha hetente egy összejött...
Az eddigi legesleghasznosabb válaszoló a 11-12 08:54-es volt, őt tessék jól felpontozni :) Neki ezúton is köszönöm a lelki támogatást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!