Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szexuálisan nagyon passzoltok a párotokkal, de egyébként sok vitátok van, sok másban különböztök, akkor együtt maradtok mégis?
Figyelt kérdés
Ha együtt maradtok mégis, akkor leírnátok miért?
Hogyha nem és szakítotok, érdekelne hogyan tudtátok megtartani a szakítást.
Mi volt az amiben nem illettetek össze?
2014. okt. 24. 22:11
1/3 anonim válasza:
Szerintem alap, ha emberileg nem működik, akkor előbb-utóbb vége lesz. Annyira meg fogjátok egymást bántani idővel, hogy a szex sem fog menni (én akkor pl nem tudtam lefeküdni a párommal).
Szexkapcsolat?
2/3 Költőnő? válasza:
Láttam már olyan kapcsolatokat ahol a durván sok és jó szex évekig átsegítette a párt azon, h szembe kelljen nézniük azzal, h hosszú távon mennyire nem illenek össze. Ez - ahogy én tapasztaltam - max 5 évig tud működni ostobább/idealistább emberek esetében. Akiben szorult önismeret, annál hamarabb is leeshet.
3/3 anonim válasza:
Az exemmel így voltunk. Állandó veszekedés, fergeteges szex. Már amikor épp nem hagytuk félbe, hogy veszekedjünk.
Elég hamar szakítottunk, aztán már csak szexeltünk.
Aztán megismertem a párom, akivel nincs veszekedés, a szex pedig még jobb. Megérte szakítani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!