Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után mindig rettentően szégyent érzek, amiért perverz vágyaim kielégítem. Tudom szakemberhez kellene fordulni, de arra nincs pénzem. Javaslatok?
Nem tudom milyen jellegű perverziók, de én egyik exemnek sem mertem elmondani az extrémebb vágyaimat. Még az exférjemnek sem.
Ha összesodor az élet egy olyan emberrel, akivel nagyon hasonló vágyaitok vannak, akkor el fogod merni mondani és meg fogod merni élni. Nyilván nehéz, mert senkinek sincs ráírva a homlokára, hogy mit hogyan szeret.
Én azt mondom ne add fel a párkeresést, de mielőbb derítsd ki, hogy mennyire passzoltok az ágyban. Majdnem mindenkinek vannak titkos vágyai.
Nézd a jó oldalát. Te legalább ki tudod elégíteni a perverz vágyadat. Nekem olyan vágyan van amit valószínűleg soha nem tudok majd kielégíteni. Vagy legalábbis nagyon nagy szerencse kellene hozzá, hogy olyan nőt találjak, akivel meg tudom élni. Pedig nem durva, nem törvénytelen, nem gusztustalan. Egyszerűen csak furcsa.
De nekem ez a kapcsolataimra soha nem nyomta rá a bélyegét. Egyszerűen elfojtottam magamban világ életemben.
Az nem megoldás hogy egy furcsa perverzió miatt egész életemben egyedül legyek.
Négynek igaza van.
Eleve az, hogy kiírsz ilyen kérdéseket trollkodás..
Nem vagy normális neharagudj.
Mintha hallanám az egyik ismerősömet...Harmincas férfi,családapa és egy dagadt 60 + os idős férfihez jár aláztatni, dugatni magát, elég durva módon.
Aztán pedig panaszkodik,hogy mennyire szégyelli magát és utálja magát.És kezdi hetente elölről, évek óta.
Már mondtam neki, ne panaszkodjon, hagyja abba. Képtelen rá,arra hivatkozik,ez neki "igény "...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!