Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a parod melyre kerulne mentalis dolgok miatt, szakitanal vele vagy varnal mig szakemberrel helyreteszi magat?

Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 11:28
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
92%
Várnék. Nem a végtelenségig. Ha látná, rajta, hogy ő is akarja a változást akkor várnék. Ha nem , akkor viszlát.
2022. okt. 18. 11:30
 2/26 anonim ***** válasza:
58%

Segítenék neki, fognám a kezét ameddig jobban nem lesz

Cink ha megfordul valaki fejében ilyenkor a szakítás. Dobjuk még mélyebbre, hátha nehezebb dolga lesz kimászni a gödörből

2022. okt. 18. 11:31
 3/26 anonim ***** válasza:
94%
Konkrétumok nélkül nehéz válaszolni.
2022. okt. 18. 11:37
 4/26 anonim ***** válasza:
egyik sem, megpróbálnék neki segíteni, persze ha szükséges, szakember mellett
2022. okt. 18. 11:37
 5/26 anonim ***** válasza:
23%
Mentális betegségekkel biztosra tudom hogy ilyenkor elhagyják az embereket. Engem is elhagytak. De különösen nem hatott meg, annyira mély érzéseim nem voltak iránta. Úgy voltam vele hogy egyel kevesebb emberrel kell beszélni, ennyi.
2022. okt. 18. 11:39
 6/26 anonim ***** válasza:
67%
Ebben a helyzetben vagyunk, végig mellette voltam/vagyok
2022. okt. 18. 11:44
 7/26 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj, ha mellette maradnék, akkor ha én lennék bajban, lelépne, mert férfi. Az meg nem fair.
2022. okt. 18. 11:46
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

#7 Nőként kérdem: honnan veszed hogy lelépne, csak azért, mert férfi?

Sok lelépős gyökér férfi (és nő) van, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen.

2022. okt. 18. 11:49
 9/26 anonim ***** válasza:
30%

6x nagyobb esély van arra, hogy egy férfi elhagyja a rákos feleségét, mint fordítva.

[link]

Ha hozzávesszük, hogy a mentális betegség olyan, amiben a férfiak az alacsony EQ miatt nem tudnak segíteni, nem hiszem, hogy ez a szám alacsonyabb lenne ebben az esetben.

Nem mindenki ilyen, igazad van. De ha a közeledben lenne válás, és fogadni kéne, hogy a nő vagy a férfi kapja a gyereket, a nőre fogadnál. Én is. Nagyobb az esély. Arra is, hogy a férfi lelép, ha nem vagy egy kis vidám szopógép.

2022. okt. 18. 11:52
 10/26 anonim ***** válasza:
69%
Ha szenvedek tőle mellette miatta persze hogy nem fogok mellette tönkremenni.
2022. okt. 18. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!