Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben nincs költségetek párterápiára, miként oldjátok meg, ha pedig jó lenne külső fél, szakember segítsége, ti is sokaljátok az alkalmankénti 15 - 20 ezret?
Mi rettentő soknak érezzük ezt az összeget! Hiszen itt nem egy alkalomról lenne szó. Mi nem tudunk nélkülözni havonta 20 - 100 ezer forintot!
Már megpróbáltunk szinte mindent, amit magunktól lehetséges, de kiégett a kapcsolatunk. (főként az intimitás)
Mióta vagytok együtt, hány évesek vagytok?
Mit jelent az intimitás hiánya?
A párterápia a legnagyobb átverések egyike.
Ne költsetek rá egy forintot se.
Ha két felnőtt ember nem tud megoldani egy helyzetet egy harmadik nélkül akkor annak a két embernek nem kell együtt maradnia.
Intimitás alatt mit ertesz?
Nekem ha törődéshiányom van, eloszor feltérkepezem az okait miert nem nyujtja, ha nincs rá oka(nem beteg, nem autista, nem más nője van stb), akkor en nyujtom neki azokat a dolgokat amik nekem hiányoznak hogy automatikussá váljon neki h ez a termeszetes es automatikusan viszonozza, ha nem viszonozza, egy ido mulva komolytalanul utalok rá kérem es adom is egyszerre (azaz nem akarok görcsölést belőle), ha akkor sem kapom, akkor sajnos már szólnom kell hogy ez meg az nekem hiányzik, ha ezt is lesz.rja, akkor már nyomatekosan kérem konkrétumokkal, mit hogyan mikor fixen elmondom, ha akkor sem nyújtja, kiverem a balhét, hiszti, önérvényesítés, ha akkor sem, akkor en sem nyujtok semmit megvonok ezt azt tőle, (na erre már meg szoktak mozdulni hogy mi az hogy en nem írok neki, lelépek ejszaka, nem akarok vele aludni stb), aztán adok is meg el is veszek tőle huzd meg ereszd el(vele vagyok spontan, de amikor számít is rám akkor nem, ahogy ő is tette velem de ügyelek arra hogy pozitív legyen a légkör azaz nem balhé, hanem elhumorizálom viccelodom, cuki vagyok es mindeképpen kiszámíthatatlan), es csak igy haladunk a törődés felé, amit kértem.
Ahol viszont szex nincs, eleinte csábítok, de azt nagyon gyorsan elengedem. Akinek derogál velem a szex, az se bánom, ha haza se jár. Az ilyeneket valahogy magammal eg' légkörben is nehezemre esik csupán megtűrni is.
17 éve vagyunk együtt, 50 évesek vagyunk. Nekem második házasságom. Két gyerek előzőből, kettő kamasz a mostaniban, sőt már egy unokám is van és pocakban a második.
Nejem évek óta fokozatosan leszokott a szexről, mára az intimitás egyéb formái is eltűnnek (érintés, masszírozás, évek óta nem csókolóztunk). A gond igazán az, belefáradtam, hogy egyedül küzdjek és már nem bírom mindezt, így kezdünk egyre többet morgolódni, eltávolodni. Viták régóta nincsenek, hiszen hasztalan, mert nem kapok válaszokat. Egy hónapja már külön is alszunk.
Elváltként én is azt mondom, sajnos a párterápia nem használ akkor, ha nem akarja mindkét fél! Egy kapcsolat két emberen múlik!
Ha nem akartok elválni családi, megélhetési, lakhatási okok miatt, akkor éljetek egymással, mint lakótársak, barátok. Párhuzamosan pedig lehet saját életetek. Nagyon sok házaspár él így!
Ha a gyerekek nem a vitát látják, akkor van értelme együtt maradni, amíg ki nem repülnek. De veszekedések estén mihamarabb el kell válni!
Mint sok haveromnak neked is azt mondhatom: Haver! Kétszer ugyanabba a sz.rba, hogy léphettél bele? Te is az a típus vagy, aki nem tanul az élettől?
Ne sopánkodj itt! Keress egy (kettő) harmincas szeretőt és éld az életed! Valószínű, nejed is jobba viselne el téged, ha nem lennél ekkora papucs!
Kedves kérdező, eredetileg milyen volt a kapcsolatotok, szex, bizalom, beszélgetés? A kapcsolat elején, vagy amikor még kisebbek voltak a gyerekek?
Mikor kezdett hanyatlani, hogy ma ez az állapot van kettőtök között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!