Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Javasolnatok parterapiara szakembert Szegeden, Kecskeméten vagy Budapesten?
Majd mi megoldjuk a gyakorin nem kell semmiféle párterapeuta :) Bocs nem volt komoly:)
Nem tudok de holnap utánakérdezek vagy max hétfőn.
En irtam priviben :D
Es ti kb hany alkalmon voltatok? Csomo embertol hallottam, hogy nekik eleg volt ketto, de nekem ez valahogy olyan kevesnek tunik.
5-ös vagyok. Kb. 6-8 alkalommal voltunk, kaptunk feladatokat is, amiket otthon meg kellett oldani.
Azzal kezdik, hogy céljuk nem a házasság megmentése, (persze, nekik is ez a siker), hanem az, hogy felismerjék a felek, lehet-e a továbbiakban változni, változtatni, vagy békében jobb szétválni. Nekünk az utóbbi lett. Rengeteg mindent felismertünk általuk, azt is, hogy az évek során nagyon eltérő irányba fejlődtünk, teljesen mások lettünk.
Tényleg mindent megtettünk a kapcsolat megmentéséért és emberi módon, barátokként váltunk le, ami meggyőződésem, hogy nem ment volna a terápia nélkül, ami rengeteg mindenre rávilágított. Mivel vannak gyermekeink is, ezért nem mindegy, hogyan váltunk el. Azóta is jóban vagyunk, bár mindketten másik kapcsolatban. Ez az élet rendje, ami nem megy, el kell engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!