Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hatalmas elutasítással mondta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas elutasítással mondta, hogy kizárt, hogy megadná a face jelszavát. Így házasság?

Figyelt kérdés

Mégcsak nem is az hogy nem adná meg, de ahogy azt mondta, igazábol azon hűltem el.

Hatalmas "elánnal"ááá kizárt, soha, talán azt is mondta, senkinek.

Meglepett hogy olyan szintű ellenállása van mintha vmi terroristát vagy nem is tudom kit kérdeztem volna mintha vmi eget rengető titkolni valója lenne.

Kérdeztem is miért, de elüti sima közhelyekkel, hogy az csak rá tartozik meg ilyesmik.

Kérdeztem azt is mert ugyan mit lehetne találni akkor a dolgaiban, ami hű de bazi nagy "állami"titok.

Itt bagatelizálóan válaszolt hogy sak a saját átlagos dolgai (nem rémlik pontosan mit mondott, de ilyesmit)

Nos azért elég komoly a kapcsolatunk(vagy nem is tudom mennyire.., de tegyuk fel hogy nagyon komoly), neha azert családalapítás is téma, meg ez meg az.., de szóval:

Létezik olyan házasság ahol a feleknek egymással szemben magas szintű titkaik vannak amit KIZÁRT hogy egyszer is megmutatna, es HATALMAS, védett titkok?

Szoval mint kb a filmekben hogy ha kínoznák se mondaná el. Valahogy ilyen szintű volt a reagálása..

Nekem ez is fura, meg szoval még nem voltam házas, de ez normális lenne házasságban..?

#titkok házasságban egymás előtt
2021. szept. 16. 21:46
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
És minek vagy vele?
2021. szept. 17. 11:10
 62/66 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz ebből házasság, de ne is legyen!
2021. szept. 17. 11:51
 63/66 anonim ***** válasza:
69%

#43! Na, ne vicceljünk már! A kérdező leírta az előzményeket. A pasi folyamatosan kutakodott nála, majd a nő megkérdezi tőle, hogy megadná-e a jelszavát. Aha, biztos azért kérdezi, ha kómába esne, tudja értesíteni az ismerőseit 🙄.Amennyire én tudom, ha "ismerősök", be tudja állítani, hogy lássa, amit "kell", anélkül, hogy tudná a jelszavát. Ha ez nem elég, akkor mit szeretne még látni? Csak nem a privát beszélgetéseket? Ezenkívül azt is írta, hogy hallani se akar róla, hogy közös facejuk legyen. Tehát már volt erről szó. Bocsi, minek??? 2 külön emberről beszélünk. Nem lehet, hogy Pista csak Józsinak szeretne írni, nem Józsinak és Erzsinek?

Amúgy én nem azt írtam, hogy rögtön szakítanék. ELGONDOOLKODNÉK, HA rögtön megadná. Meg se kérdezné, hogy miért tartom ezt szükségesnek. Igen, engem érdekelne, mert attól, hogy van egy párom és mindkettőnknek vannak, fogai, még külön fogkefét használunk. Ilyen a telefon és minden más személyes dolog is. Nem azt jelenti, hogy szükség esetén nem lehet kölcsönadni, de alapvetően mindkettő használja a sajátját. Mondjuk nekem Facebookom nincs, így egy sima pin kódra gondoltam.

2021. szept. 17. 11:55
 64/66 anonim ***** válasza:
55%
#63: Nekem is az lenne a fura, hogy csak úgy megadná valaki a jelszavait, mivel nem szoktam debilekkel ismerkedni :D
2021. szept. 17. 12:03
 65/66 A kérdező kommentje:

A gesztus erdekelt. Ő jol értette.

Kutakodasrol szo sem esett. Nem is indokolta ilyesmivel sem.

Amugy ki se teszi h kapcs ban van. Azt sem.

2021. szept. 17. 23:59
 66/66 anonim ***** válasza:

64! Még a mobil net előtti őskorban,rákényszerűltem.

A párom otthon volt, a számítógép nyomtató is. Gyakori volt hogy be kellett lennie meg kellett néznie egy emailt.

Nos ezzel nem is lett volna gond,csak email cím+jelszó nagy fegyver. Facebook belépéshez egyenes út.

2021. szept. 18. 11:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!