Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hatalmas elutasítással mondta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas elutasítással mondta, hogy kizárt, hogy megadná a face jelszavát. Így házasság?

Figyelt kérdés

Mégcsak nem is az hogy nem adná meg, de ahogy azt mondta, igazábol azon hűltem el.

Hatalmas "elánnal"ááá kizárt, soha, talán azt is mondta, senkinek.

Meglepett hogy olyan szintű ellenállása van mintha vmi terroristát vagy nem is tudom kit kérdeztem volna mintha vmi eget rengető titkolni valója lenne.

Kérdeztem is miért, de elüti sima közhelyekkel, hogy az csak rá tartozik meg ilyesmik.

Kérdeztem azt is mert ugyan mit lehetne találni akkor a dolgaiban, ami hű de bazi nagy "állami"titok.

Itt bagatelizálóan válaszolt hogy sak a saját átlagos dolgai (nem rémlik pontosan mit mondott, de ilyesmit)

Nos azért elég komoly a kapcsolatunk(vagy nem is tudom mennyire.., de tegyuk fel hogy nagyon komoly), neha azert családalapítás is téma, meg ez meg az.., de szóval:

Létezik olyan házasság ahol a feleknek egymással szemben magas szintű titkaik vannak amit KIZÁRT hogy egyszer is megmutatna, es HATALMAS, védett titkok?

Szoval mint kb a filmekben hogy ha kínoznák se mondaná el. Valahogy ilyen szintű volt a reagálása..

Nekem ez is fura, meg szoval még nem voltam házas, de ez normális lenne házasságban..?

#titkok házasságban egymás előtt
2021. szept. 16. 21:46
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
56%
Munkám során volt érdekes megtapasztalni, hogy sok szülő, hogy aggódott az eltűnt gyereke miatt, de amikor rákérdeztünk az online életére, akkor csak pislogtak. Semmi jelszót nem tudtak, semmi nicknevet, semmi GPS követő nem volt a gyerek telóján, vagy laptopján, semmi.
2021. szept. 16. 22:36
 22/66 A kérdező kommentje:

De felreértitek.

Nem áskálodas miatt meg turkálas miatt kerdeztem hanem maga a gesztus erdekelt csak.

Es nem is a válaszon lepodtem meg hogy nem hanem azon AHOGY mondta.

2021. szept. 16. 22:42
 23/66 A kérdező kommentje:

Ez olyan csak azemleltetes miatt:

Mintha a páromtol elkérném a telojat hogy oldja fel nekem.

Ha egybol megteszi akkor ugy nem is erdekel...

Értitek a lényeget?

2021. szept. 16. 22:45
 24/66 A kérdező kommentje:
*szemléltetés
2021. szept. 16. 22:45
 25/66 A kérdező kommentje:

Szoval ha szimplan egyszeruen mondott volna nemet (ahogy en mondanék), az ugy nemigen hatott volna meg.

De igy hogy ááá soha kizárt még az istennek se tenné...

Na itt van nekem a bibi

Láttam irta egyik válaszolo hogy hasonloan reagálna de ez vmi más.

2021. szept. 16. 22:47
 26/66 anonim ***** válasza:
98%

#25 Írtad, hogy mutatta már neked facebookját, a messengerét, felsorolta az ismerőseit, hogy ki-kicsoda. Feltételezem, hogy nem mindig önszántából tett ilyet. Írtál olyat is, hogy milyen nő lájkolt neki. Nekem ebből az jön le, hogy féltékeny, bizalmatlan, gyanakvó vagy és ezt a tudtára is adtad kisebb-nagyobb ,,kíváncsiságoddal".

Ha tévedek, akkor elnézést, de ha igazam van, akkor ez volt neki az utolsó csepp. Azért reagált így, mert elege lett, hogy folyton kíváncsiskodsz és nem bízol benne.

2021. szept. 16. 22:55
 27/66 A kérdező kommentje:

Ja és 10.

Neki nem ilyenek az indokai, hogy mert jaj barátok, meg privatbeszelgetes meg stb.

Ő nem ilyenek miatt nem adná ki.

2021. szept. 16. 22:57
 28/66 anonim ***** válasza:
3%

Értem miről beszélsz a többséggel ellentétben.

Ez csak olyan megérzés féle volt a részedről.Talán az első ilyen.

Idő kérdése,hogy lesz következő.

Még 20 évesen én is megmagyaráztam,hogy á biztos nem..

De ahogy teltek az évek , rájöttem,hogy az ilyen apróságok már mind olyan dolgokra mutattak,hogy nem kellett volna elmenni mellettük.

2021. szept. 16. 22:58
 29/66 anonim ***** válasza:
81%

Huu de gázak ezek a válaszok. Én menekülnék a párod helyében.

12 éves kapcsolatomban soha nem merült fel ilyen.

Teszem hozzá soha nem adnám meg a jelszavam és soha nem néznék bele az ő fb.jába vagy smseibe vagy bármibe.

2021. szept. 16. 23:00
 30/66 A kérdező kommentje:

26. Es nem.

Eleve ő folyton csekkolta a telomat már kapcsolat elején, mindennel, a legutolso betuvel is elszamoltatott.

A face engem amugy meg marhara nem is erdekel. De idegesitette, h fel se akartam őt venni. Aztan ezt kierőszakolta. Onnanstol a face tevékenysegeimet nezte, de nem egy egészséges szinten.

Allandoan feltekenykedett.

Csak epp aztan kiderult rola ez az h ismerkedik.

Nagyon sokminden lefolyt már.akkora balhék mint egy ház.csoda h tuléltuk.

Már csend van javában. No telefoncsekkolas, no kerdezgetesek, nem is facezik.

Es csak random ugy teljesen a semmibol de tenyleg, belemjott ez a kerdes hogy amugy te megadnad a jelszavad..?

Ha nem facezik akkor meg nem mindegy is lenne?

2021. szept. 16. 23:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!