Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinál egy feleség?
Ők többnyire azért írnak ki kérdést, mert javítani akarnak a helyzeten. Tehát naivan azt hiszik, hogy a jó szex tanulható, és ha a férjük odafigyel az igényeikre, akkor lehet végre számukra is élvezetes.
Több évnyi gyakorizás és hosszas levelezések után azt állítom, hogy ez az elképzelésük téves. Minden férfi úgy gondolja, hogy a jó szex az, ahol kizárólag a férfi igényeit veszik figyelembe. A naponta ötször véresre akarja dugni, akkor úgy, ha két évente sötétben, csukott szemmel, akkor úgy. Tessék a nőknek alkalmazkodni!
Oké, értem, nem velem szeretne változtatni. Azt is értem, ha már változtatás, akkor csak és kizárólag az álompasi jöhet szóba! Ez viszont azért vicces, mert némelyik nő szó szerint röhejes pasikkal áll le. Ha neki az az álompasi, én érzem magam felmagasztalva! :)
Szerintem meg az van, hogy itt a gyk-n kiadják a belső feszültséget, majd egy időre tehermentesítve, "igen drágám, olyan jó veled" felvonás újabb darabja lesz előadva.
Mint mondtam, leveleztem nőkkel, de annyira érezhető, hogy a kezdeti lelkesedés után kézifék, megijedés 2.0 Jajjj mit teszek??? Jajjj ebből baj lehet. Jajjj, inkább a rossz házasélet, mintsem egy kaland. Nem probléma, de akkor ha már bensőséges beszélgetés, akkor miért nem lehet ezt leírni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!