Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinál egy feleség?
Figyelt kérdés
Már régi motoros vagyok itt a gyk-n, van is bőven tapasztalatom. Viszont egy valami nem áll össze, vagyis a privátokban sem kaptam választ a hosszas levelezések után sem. Az lenne a kérdésem, hogy azok a feleségek akik a rossz szexuális életük miatt szenvednek a házasságukban, mit terveznek a jövőre nézve? Ugye válni nem akarnak(vagyis akartok), szerető kizárva, szexkapcsolat kizárva. Akkor hogyan tovább? Marad az álmodozás? A beletörődés?2020. dec. 29. 22:19
21/22 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy bukta esetén akár komoly agresszió is felléphet. Ismerek olyat is, akit konkrétan lelőtt a férj, kapott is érte 14 évet. A mai idióta világban én a férfiak helyében meggondolnám 100X hogy férjes asszonnyal álljak össze szexelni, ugyanis ha bekattan a férj, nem lehet tudni a dolgok kimenetelét. Kár hogy nem videóztam le, de a szomszéd pasi összejött egy nővel, akiről kiderült hogy férjes. Megjelent a férj, és szarrá verta a pasi kocsiját. Rendőrség, helyszínelés... :D 1 milliós kárérték. Hú de megérte!
2020. dec. 31. 12:53
22/22 anonim válasza:
A kérdésednek egyébként mi volt a célja? Mert a véleményeiddel már kanyarogsz erre-arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!