Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csinál egy feleség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinál egy feleség?

Figyelt kérdés
Már régi motoros vagyok itt a gyk-n, van is bőven tapasztalatom. Viszont egy valami nem áll össze, vagyis a privátokban sem kaptam választ a hosszas levelezések után sem. Az lenne a kérdésem, hogy azok a feleségek akik a rossz szexuális életük miatt szenvednek a házasságukban, mit terveznek a jövőre nézve? Ugye válni nem akarnak(vagyis akartok), szerető kizárva, szexkapcsolat kizárva. Akkor hogyan tovább? Marad az álmodozás? A beletörődés?

2020. dec. 29. 22:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy kellően elszánt asszonyka, akinek valóban tetszel, nem húzódozik.
2020. dec. 29. 23:10
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa,hogy neked konkrét tapasztalatod van 1 nővel és azt akarod ráhúzni az "átlagra ".Nem tudom kérdezd meg tőle.
2020. dec. 29. 23:11
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"Ez is opció, de elmegy az a maradék kis idő ami még izgalmas lehet, aztán tényleg redőny le."

Igazából pont ezért pattintanak le.

Az a nő, aki boldog kapcsolatra vágyik, az nem megcsalni akarja a férjét, hanem elhagyni. Lehetőleg úgy, hogy már ott a másik férfi. Mondjuk úgy: liánozni akar.

Pont azért marad a rossz házasságában, mert nem mer egyedül maradni.

Mit nyer egy szeretővel? A szex vagy jó lesz, vagy nem, de ha addig se élvezte, akkor vagy nem. 10-15-20 év rossz beidegződéseit nem lehet eltörölni egy kis fürge ujjakkal.

Oda az a pár jó éve, ami maradt. Aztán ugyanúgy ott ragadt a házasságában. Jó esetben. Vagy az sincs, főleg, ha lebukott és a férje kidobja. A szerető nem fogja felvállalni, főleg, ha gyereke is van.

Ő nem veled fog randizgatni. Hanem olyannal, akihez agy duzzogva át tud cuccolni a férjétől, miután beadta a válást.

2020. dec. 29. 23:12
 14/22 A kérdező kommentje:
13-as jól fogalmazol! Tetszik ahogyan levezetted, van benne logika.
2020. dec. 29. 23:19
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Tőlem két asszony is elvált emiatt, szóval tudják ők rendesen, mi a dörgés. Mondjuk nagyon határozott, céltudatos nőkről van szó...
2020. dec. 30. 20:04
 16/22 A kérdező kommentje:
Oké értem! Itt csak előadják hogy ők milyen elesettek, közben meg a fű alatt nagyban csinálják az álom pasival. Egyébként szexre nem olyan férfi kell a nőknek, akiről álmodoznak? A normális, átlagos férfi, azaz a férjük otthon van mellettük. Egy ugyanolyan átlagossal meg minek feküdjenek le, inkább keresnek egy ügyeletes szépfiút, és az sem számít, ha az a bájgúnár szimultánban kefél még mellettük 15 nőt! Már csak azért írom ezt, mert ismerek bőven férfiakat, de egnek sincs szeretője. Ha ez a szeretős dolog annyira természetes lenne, akkor egy átlag manusnak is lenne, de én még átlag külsővel megáldot pasiról nem hallottam, hogy szeretője lenne egy nőnek. Vagy esetleg egy bőven átlag alatti nőnek. Aki 40 évesen csinos, kívánatos, az tudja is magáról, ott km-es sorokban állnak a férfiak, majd hulye lenne nem a legjobbat választani!
2020. dec. 30. 21:09
 17/22 anonim ***** válasza:

"és az sem számít, ha az a bájgúnár szimultánban kefél még mellettük 15 nőt! Már csak azért írom ezt, mert ismerek bőven férfiakat, de egnek sincs szeretője"

Kérdező itt arról bedzélsz h van aki 15el kef.él és az kell a többi nőnek is ? Vagy hogy általában az átlag kinézetű ffiaknak nincs szeretőjuk?

Két ellenrétet hoztál fel, mire gondolsz ezzel?

Saját magamból kiinfulva:

Nem vagyok jelenleg boldog házasságban. Ahoz h lépjek sokmindennek kell jobbnak lennie.

Nem álompasit várok, hanem ha váltanék akkor olyan jöhetne szóba akivel elsősorban nagyon izgalmas lehet a sex és nagyjából sokmindenben egyetértünk. És itt nem arról van szó h sok pénze legyen, inkább a már kialakult helyzetről.

Plusz egy nő oda kell figyeljen h tudatosan cselekedjen mert legtöbbszőr egy szeretői kapcsolat befejeztét egy nő jobban megszívja mint a férfi-legtöbb esetben, egy nőnek nagyobb a vesztenivalója

2020. dec. 31. 07:19
 18/22 anonim ***** válasza:
De sok feleségét megd ugtam a férje tudta nélkül
2020. dec. 31. 07:42
 19/22 anonim ***** válasza:
Jó házasságot nem dobok el csak mert rossz a szex. Tehát marad az álmodozás. Viszont olyan is megtörténhet amit a #11 írt. De hogy feladjam az elveimet, ahhoz két dolog kell. Egyik, hogy tényleg ellenállhatatlan szexuális vágyat keltsen fel bennem a férfi, a másik, hogy kellően intelligens, értelmes legyen. Hogy biztosra tudjam, később nem lesz gondom vele a házasságomat tekintve.
2020. dec. 31. 08:04
 20/22 anonim ***** válasza:

Pontosan így gondolom én is, ahogy a 19-es.

40/N

2020. dec. 31. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!