Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas elutasítással mondta, hogy kizárt, hogy megadná a face jelszavát. Így házasság?
Mégcsak nem is az hogy nem adná meg, de ahogy azt mondta, igazábol azon hűltem el.
Hatalmas "elánnal"ááá kizárt, soha, talán azt is mondta, senkinek.
Meglepett hogy olyan szintű ellenállása van mintha vmi terroristát vagy nem is tudom kit kérdeztem volna mintha vmi eget rengető titkolni valója lenne.
Kérdeztem is miért, de elüti sima közhelyekkel, hogy az csak rá tartozik meg ilyesmik.
Kérdeztem azt is mert ugyan mit lehetne találni akkor a dolgaiban, ami hű de bazi nagy "állami"titok.
Itt bagatelizálóan válaszolt hogy sak a saját átlagos dolgai (nem rémlik pontosan mit mondott, de ilyesmit)
Nos azért elég komoly a kapcsolatunk(vagy nem is tudom mennyire.., de tegyuk fel hogy nagyon komoly), neha azert családalapítás is téma, meg ez meg az.., de szóval:
Létezik olyan házasság ahol a feleknek egymással szemben magas szintű titkaik vannak amit KIZÁRT hogy egyszer is megmutatna, es HATALMAS, védett titkok?
Szoval mint kb a filmekben hogy ha kínoznák se mondaná el. Valahogy ilyen szintű volt a reagálása..
Nekem ez is fura, meg szoval még nem voltam házas, de ez normális lenne házasságban..?
Szoval házasság definicioja:
Akivel az életem kötöm össze, annak köze nincs az életemhez valojában? Vagy hogy?
Ismetlem nem arrol van szo hogy baráti magánbeszelgeteseket kéne megosztani.
Nem a provátszférárol van szo.
Kérdező, azért nem kell rögtön levonni következtetést. Én írtam, hogy mi nem titkolózunk a férjemmel és be tudunk lépni egymáshoz.
Én ezt hozom otthonról, úgyhogy nekem ez volt természetes, de mikor először mondtam a férjemnek, hogy mivel ő főz ezért kiveszem a telefont a táskájából, és rakok be zenét, akkor úgy sűvített át a lakáson tiszta kézzel és "várj, majd én" felkiáltással, mintha a szülinapi ajándékom lenne a táskájában. Mert náluk meg nem szokás egymás táskájába nyúlkálni.
Évekbe telt, mire összecsiszolódtunk és rájött, hogy magamtól nem nyúlok bele a táskájába, csak ha mondja, hogy mondjuk ott a telefonkábel/telefon stb., meg eljutottunk arra a szintre, hogy úgy érezte, hogy lediktálhatja a jelszavát és nem neki kell beírnia. Sőt azt is bevallhatja, hogyha valami rettenetesen drága dolgot vesz.
A házasság a kompromisszumokról szól.
A ti esetetekben nekem nagyobb probléma, hogy én már rég nem tudnék megbízni a párodban, hiszen már lebukott, hogy chatel. Ráadásul, amit írtál, hogy hogyan indultatok, (telefonüzenetek ellenőrzése, meg annak vizslatása, hogy kit-honnan ismer) az nekem bőven nem férne bele egy kapcsolatba, pedig én nem vagyok rá háklis, hogy a párom mit nézeget facebookomon.
A kaocsolat elején én is meglepodtem hogy elkéri a telefonom??
Számonkér?
A nagy szerelemben amikor normal esetben rozsaszin köd van...?
Amugy ennyit a csendről is. Ujabb fejlemeny.
A srác MAI NAPON sem bízik bennem..
Az hogy nem feltekenykedik mostanában, marhára nem jelentette azt hogy nem is feltekeny...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!