Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hatalmas elutasítással mondta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas elutasítással mondta, hogy kizárt, hogy megadná a face jelszavát. Így házasság?

Figyelt kérdés

Mégcsak nem is az hogy nem adná meg, de ahogy azt mondta, igazábol azon hűltem el.

Hatalmas "elánnal"ááá kizárt, soha, talán azt is mondta, senkinek.

Meglepett hogy olyan szintű ellenállása van mintha vmi terroristát vagy nem is tudom kit kérdeztem volna mintha vmi eget rengető titkolni valója lenne.

Kérdeztem is miért, de elüti sima közhelyekkel, hogy az csak rá tartozik meg ilyesmik.

Kérdeztem azt is mert ugyan mit lehetne találni akkor a dolgaiban, ami hű de bazi nagy "állami"titok.

Itt bagatelizálóan válaszolt hogy sak a saját átlagos dolgai (nem rémlik pontosan mit mondott, de ilyesmit)

Nos azért elég komoly a kapcsolatunk(vagy nem is tudom mennyire.., de tegyuk fel hogy nagyon komoly), neha azert családalapítás is téma, meg ez meg az.., de szóval:

Létezik olyan házasság ahol a feleknek egymással szemben magas szintű titkaik vannak amit KIZÁRT hogy egyszer is megmutatna, es HATALMAS, védett titkok?

Szoval mint kb a filmekben hogy ha kínoznák se mondaná el. Valahogy ilyen szintű volt a reagálása..

Nekem ez is fura, meg szoval még nem voltam házas, de ez normális lenne házasságban..?

#titkok házasságban egymás előtt
2021. szept. 16. 21:46
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 A kérdező kommentje:

7 de ugy mutatja meg ugyis, hogy ha olyan lenne azt ugyse mutatná.

A messengerben is van eltuneses üzemmod is pl.

A face ismerőseit egyszer végigmagyarazta ki kicsoda ugyan, de azert megestek hogy olyan likokat kap akik nők tarsat keresnek de nem is ismerőse..meg ilyen aproságok.

De az egy dolog hogy irritál.

Azon ugy el is mennék.

Csak epp ha "überkomolyra"fordulna a dolog koztunk pl házasság?

Ilyen egy házasság? Vagy én éltem edsig mesékben?

2021. szept. 16. 22:03
 12/66 A kérdező kommentje:

10 gondolhatod h nem azert kerdeztem, h naponta csekkoljam meg ilyenek.

Azert kerdeztem hogy egyaltalan csak megadná e. Maga a megadas érdekelt volna csak. Esetleg akár egyetlem alkalomra csak.

2021. szept. 16. 22:05
 13/66 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha megmutatja, akkor nem mindegy, hogy nem adja meg a jelszót? Ha meg oda sem nézel, mert félsz, hogy esetleg mit találsz, akkor végképp mi értelme az egész aggodalmaskodásnak? Igen, mindenkinek joga van hozzá, hogy ne adja ki másnak a jelszavát (sőt, a legtöbb ÁSZF tartalmazza is, hogy ne add ki másnak a jelszavad - és igen, ez alap esetben a társadra is vonatkozik).
2021. szept. 16. 22:20
 14/66 anonim ***** válasza:
90%

Én sem adnám meg. Egyrészt a bizalom miatt, bennünk fel sem merül a másik bizalmas beszélgetései közt turkálni. Másik dolog, ha a barátnőm épp kitárgyalja nekem a perverz, bizarr, undorító szexuális életét, a legújabb bugyiját, a hatalmas pattanást a homlokán, a szőrös lábát, azt NEKEM mondja, nem másnak.

Semmi közöm nincs hozzá, kivel miről beszél. Akkor sem, ha gyűrű van az ujjamon.

24N

2021. szept. 16. 22:23
 15/66 anonim ***** válasza:
87%

Senkinek semmilyen jelszavamat nem adom meg.

Mi ez a dedós dolog, hogy face és egyéb jelszavakat kérnek egymástól?

Mi közöd van neked az ő ismerőseihez?

Én is informatikus vagyok és soha senkinek semmilyen jelszót nem adok meg.

Aki rugózik ezen, az mehet ahonnan jött.

N

2021. szept. 16. 22:24
 16/66 anonim ***** válasza:
95%

"Plusz közös face oldalba egyszeruen bele se akar menni véletlenül sem."

Röhej! Ez a felnőtt rovat, nem a dedó.

2021. szept. 16. 22:25
 17/66 anonim ***** válasza:
85%

Én sem adom meg senkinek semmilyen jelszavam, és a férjétől sem kérnék ilyet. Mindketten hatalmas elutasítással válaszolnánk egy ilyen kérésre. Remekül megvagyunk enélkül is 15 éve.

Ha véletlenül bejelentkezve maradunk valahol, és a másikunk észreveszi, kiléptet. Eszünkben sincs beleolvasni egymás dolgaiba, enélkül is teljes a bizalom. Van hogy megmutatunk egymásnak ezt azt a levelezésben, de azt közösen nézzük meg, nem kutakodunk.

2021. szept. 16. 22:26
 18/66 anonim ***** válasza:
2021. szept. 16. 22:30
 19/66 anonim ***** válasza:
100%
18as vagyok,nem feltörés miatt linkeltem,hanem ott is sokan elmagyaràzzák mit jelent a személyes oldal.
2021. szept. 16. 22:33
 20/66 anonim ***** válasza:
93%
Nő vagyok és soha nem adnám meg a jelszavam senkinek, közös fiók meg amúgy végképp felejtős, a barátaim nekem akarnak írni nem éppen a pasimnak :D Persze engem sem érdekel senki jelszava, ha eleve beleakar nézni és ennyire nem bízik bennem ott már felejtős a dolog.
2021. szept. 16. 22:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!