Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok olyanokkal ismerkedni,akik elsőre nem vonzóak,nem szimpatikusak számotokra?
Adtok ilyen nőnek,férfinak esélyt? Vagy kuka alapból? Mondjuk komoly kapcsolatra gondolok,nem szexre,meg nem csak úgy együtt lenni valakivel eltölteni az időt,hanem amolyan életre szóló történet,közös jövős.
Én nem rendelkezem vonzó külsővel,szürke,átlagos vagyok.Én nem tudok olyan nőkkel eljutni az ismerkedésig,akik nekem tetszenek.Akik pedig esélyt adnak az ismerkedésre,és megismernek általában megkedvelnek a belső tulajdonságaim által,és az életmódon miatt is.De nekik meg én nem adok esélyt,mert számomra nem vonzóak külsőre.És nem,nincsenek nagy igényeim :)
Szóval ti adtok olyan nőknek/férfiaknak esélyt,akik kezdetben nem tetszenek nektek? Vagy megtudtok alkudni,és elfogadni a másikat olyannak amilyen,és megszeretni a belső tulajdonságai által,és ezáltal a külsőre is másképp tekinteni rá?Vagy úgy vagytok vele hogy inkább egyedül lesztek,minthogy egy olyan kapcsolatba benne lenni,ahol nincs meg a nagy vonzódás külsőre?
Az a kérdés, mit értesz az alatt, hogy elsőre vonzó. Ha tisztán külsőre gondolsz, akkor belőlem nem vált ki semmiféle vonzalmat egy jó külső, ergo ha nem taszít az illető, akkor ez nem akadály.
Viszont bennem egy találkozás alatt eldől, hogy vonzódni tudok-e a másikhoz: tetszik-e a kisugárzása, a humora, az intelligenciája, meg hogy egy hullámhosszon vagyunk-e. Ha nem, akkor nincs több esély, mert felesleges. Bennem ez utólag nem tud kialakulni. Ilyen szempontból nem vagyok hajlandó megalkudni: ellenben megbecsülöm, amim van, ergo ha találok egy ilyen férfit, megteszek mindent, hogy megtartsam (persze normális kereteken belül, pl. nem leszek pincsi, nem követnék el törvénysértést, stb.)
Igen, eddig minden mindkét komoly kapcsolatom így lett.
23/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!