Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A hétvégén megcsaltam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hétvégén megcsaltam a feleségemet. Elmondjam neki, vagy ne abajgassam?

Figyelt kérdés

Olvasgattam az ehhez a témakörhöz korábban feltett kérdéseket az oldalon, és meglepő módon eléggé megoszlottak a vélemények - ezért is bátorkodtam újra előhozakodni vele.

16 éve vagyunk együtt, ebből lassan 10 éve házasság. Mind a kettőnknek első szerelem (nekem konkrétan eddig az első nő az életemben), gyerekünk egyelőre, a feleségem egészségügyi okai miatt nincs. Alapvetően jól megvagyunk, szinte a legjobb barátom, nagyon jó társaság és társ. Ennyi idő alatt természetes módon kissé megkopott a tűz, de gondolom ez normális.

Szörnyen érzem magam, mert nem érdemelte meg. Akadtak csábító pillanatok a 16 év alatt, de ennyire még sosem gyengültem el. Azóta még hál' Istennek nem kellett a szemébe néznem, mert egy céges úton történt az affér, ami még jelenleg is tart.

Addig reméltem kitalálom, hogy mi legyen. Joga van tudni, hogy saját maga dönthessen a kapcsolatunkról - viszont úgy érzem, egyszeri eset volt, mert nem nyújtott akkora érzéki örömöt, hogy ez megérje máskor is. Így azt is mérlegelnem kell, hogy mivel okozok nagyobb kárt. Én az őszinteség mellett vagyok, egyrészt azért, amiért írtam, másrészt pedig, mert megérdemlem a retorziót. 99,9%, hogy sosem derülne ki, mégis úgy érzem, hogy képtelen lennék egy ilyen teherrel együtt élni. Fordított esetben én is szeretnék tudni róla, hogy mérlegelhessek.

Mi a véleményetek? Veletek történt már hasonló? Megérné a helyzetemben őszintének lenni?

Ő 36, én 35.

2021. júl. 12. 12:50
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
93%
Írj neki legalább valahol, vagy hagyj egy SMS-t, de valószínűleg időre van szüksége. Én is egyetértek az előzővel, jó hogy elmondtad.
2021. júl. 14. 08:54
 32/64 anonim ***** válasza:
84%
Helyesen döntöttél, hogy elmondtad. Nem jó ha hazudsz a párodnak, őszintének kell lenni. Én azt az elvet vallom, hogy a hazugságok előbb utóbb úgyis kibuknak és akkor sokkal rosszabb. Jobb így, hogy elmondtad neki.
2021. júl. 14. 11:08
 33/64 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megerősítéseket, illetve a biztatást. Nem várok, és nem is várhatok el semmit, legfeljebb kaparhatok a végsőkig.

Kellett ez nekem egy kóbor numeráért... Ha esetleg valaki ilyet forgatna a fejében, és még vacillál, akkor javaslom; ne tegye meg. Nem éri meg.

2021. júl. 14. 12:08
 34/64 anonim ***** válasza:
100%
Az arulas sosem volt kifizetodo, de megis rengeteg a jelentkezo. Azt se mondanam, hogy ezt nem lehetett elore tudni, mert lehetett. Egyszeruen meg akartad tapasztalni, mert kellett egy ilyen lecke az eletedben.
2021. júl. 14. 14:37
 35/64 anonim ***** válasza:
14%
Kérdező…. :( tisztességes nő biztos, hogy nem fog keresni ezek után! Ha valamit szeretnél még tőle, akkor nagyon kell kaparnod. Nem hallgattál rám, hogy tartsd magadban….:( ha már nem szereted, annak is lett volna egyenesebb útja.
2021. júl. 15. 00:56
 36/64 A kérdező kommentje:

Az említett okok miatt nem lett volna értelme közöttünk hazugságnak, főleg ilyen mértékűnek.

Nem értek egyet, a dolgok nem ennyire feketén fehéren működnek, főleg ennyi együtt töltött év után. Meghoztam egy döntést, és most vállalom a következményeit - bármi is legyen az. Részemről ez a minimum.

2021. júl. 15. 07:17
 37/64 anonim ***** válasza:
15%
Rendben Szentfazék, akkor veregesd vállon magad, és éld tovább az életedet. Szerintem innentől felesleges kommentelni ehhez a kérdéshez.
2021. júl. 15. 07:56
 38/64 A kérdező kommentje:
Hibátlan záróakkord, a közönség állva tapsol.
2021. júl. 15. 08:22
 39/64 anonim ***** válasza:
26%
Jó szórakozást kérdező. A kamu kérdésed is tanulságos lehet másnak.
2021. júl. 15. 12:49
 40/64 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezö, fejlemeny?
2021. júl. 15. 13:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!