Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom hozzám fog költözni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom hozzám fog költözni, emiatt az exe tajtékzik,jogilag tehet valamit vagy ne foglalkozzunk vele?

Figyelt kérdés

Eddig távkapcsolatban voltunk pàrommal. Már tervezgettük az összeköltözést, de még vártunk nem forrta ki magàt, felmerült az is én megyek oda. Most viszont páromnak megszűnt az állása, nem is igazán vannak lehetőségei. Én édesapám segítségével intéztem neki egy állást és most költözne ide. Az exe tajtékzik, mert eddig kétnaponta babyszitternek használta ezután pedig ettől elesik.

Meg mondja neki, hogy feljelenti....

Rendben, egyik fő ok, hogy miattam jön, de ha én nem lennék akkoris mozdulnia kellene munka miatt. Nem akar hónapokat otthon ülni 33 évesen. Jól gondolom, csak a szája jár az exnek és nem tehet semmit?

2021. máj. 18. 10:30
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

40 Nem vagyok kétségbeesett, de ma már a távolság mikor szinte minden családban van auto nem olyan nagy dolog. De régen sem volt borítékolva,hogy arról a környékről kell párt választani ahol élsz. Pl anyukám és apukám is úgy ismerkedtek meg, hogy apukám ott élt abban a városban ahova anyukám ment főiskolára. 200 km távolság,és régen azért nem volt mobil, internet meg szinte mindenkinek autó. Egyébként is terveztük az összeköltözést, csak ez most meggyorsította a dolgot.

Az ex nem érti meg, ha hónapokat vár párom és feléli a tartalékát akkor nemtudna gyt-t se fizetni ...az talán jobb lenne??! Vagy ha elvállalná amit helyben kínáltak 50 ezer Ft-ért?

Nem tetszik, hogy én vagyok rossznak beállítva amikor én csak jót akartam és segítettem neki!!

2021. máj. 19. 05:22
 42/44 anonim ***** válasza:
Azért ha tényleg ilyen faluban él, ahol vagy a környéken találna is munkát de mondjuk semmire se elég a fizetés, ne várja el itt mindenki hogy a kevesebbet vállalja be úgy hogy előtte sokáig munkanélküli is lesz mert találni kell egy munkát a környéken. Ex is elmehet dolgozni amúgy... Gyerek meg alhat náluk is ha elengedik. Gondolom lassan iskola, jó helye is lesz a több fizetésnek, pl ruhák, iskolatáska stb. Nyilván nem úgy értem hogy szeretet és idő helyett pénzzel vegye meg a gyereket. De ebből a helyzetből ki lehet hozni jót is. Gyorsan kinövik a ruhákat, biztos hogy már komolyabb játékok érdeklik a gyereket. Gyerektartás fizetés se lesz így gond, mert ha marad,lehet pont csak annyit tud fizetni, de nem lesz elég ahhoz hogy a rezsit, ételt magának fizesse is.
2021. máj. 19. 12:42
 43/44 A kérdező kommentje:
42 Igen arra nem gondolnak, hogy ülhet otthon de akkor a gyerekre se jutna pénze ha maga is épphogy fennmarad. És tartozást felhalmozni nem lenne okos dolog!
2021. máj. 19. 12:45
 44/44 anonim ***** válasza:
A kérdésedre a válasz az hogy perelni nem tud mert körbe fogják röhögni, főleg hogy egy ilyen nagy gyerek mellett, dolgozhatna ő is. Gyerektartás fizetve, másért nem ugrálhat. Láthatás egy jog az apának, amivel vagy él vagy nem. Ez már az ő dolga sajnos vagy nem sajnos, az ő lelkiismerete, és dolga megoldani hogy legyen. Gyerekkel le kell ülni és elmondani neki hogy apa messzebb költözik mert ott dolgozik. De nem fogja őt hanyagolni, jön majd, ő is mehet hozzátok, telefonálni is tudtok vele. Apa szereti és azon lesz hogy megadjon neki is mindent amit kell. Meg fogja érteni, nagy már, csak szépen el kell neki mondani, beszélgetni kell.
2021. máj. 19. 12:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!