Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom hozzám fog költözni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom hozzám fog költözni, emiatt az exe tajtékzik,jogilag tehet valamit vagy ne foglalkozzunk vele?

Figyelt kérdés

Eddig távkapcsolatban voltunk pàrommal. Már tervezgettük az összeköltözést, de még vártunk nem forrta ki magàt, felmerült az is én megyek oda. Most viszont páromnak megszűnt az állása, nem is igazán vannak lehetőségei. Én édesapám segítségével intéztem neki egy állást és most költözne ide. Az exe tajtékzik, mert eddig kétnaponta babyszitternek használta ezután pedig ettől elesik.

Meg mondja neki, hogy feljelenti....

Rendben, egyik fő ok, hogy miattam jön, de ha én nem lennék akkoris mozdulnia kellene munka miatt. Nem akar hónapokat otthon ülni 33 évesen. Jól gondolom, csak a szája jár az exnek és nem tehet semmit?

2021. máj. 18. 10:30
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
91%

"Ha az idő engedi fog/fogunk menni"

Nem hiszem hogy az sokszor lesz..

2021. máj. 18. 14:58
 32/44 A kérdező kommentje:
31. Jövőbe làtó vagy? Amikor idő engedi fogunk menni, vagy akár nélkülem is mehet néha. Bár párom anyukája kimondottan kérte, hogy én is menjek.
2021. máj. 18. 15:28
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
31, nem kell jovobe latni, de ha havi 1 hetveget ott vagytok, az is " sok" egy gyereknek viszont baromi keves.
2021. máj. 18. 15:31
 34/44 A kérdező kommentje:
33 Azért ne túlozzatok, ennyi erővel akinek gyereke van ne dolgozzon és ne csináljon semmit?!!Amikor ott lakott is volt munkahelye,sokszor túlórákkal, nem ült a gyerek mellett napokat. ( mármint amikor már külön voltak, abban az időszakban)
2021. máj. 18. 15:35
 35/44 anonim ***** válasza:
Sok gyerek kéthetente látja az apját mert így ítélik meg? Az nem gond? Ha ügyesen számoltok az időtökkel, látják egymást hetente és néha kéthetente. Gyereket nyilván sajnálom, mert ennél többet szokott meg, de azt írtad 6 éves, már meg kell értenie hogy apa messzebb dolgozik, így már nem pár naponta látja sajnos. És mivel már ennyi idős, még alhat is nálatok ha az anyuka engedi és a gyerek is bírja a máshol alvást. Ezt csak így oldhatjátok meg. De ahogy kiveszem az egészből, az ex nem lesz engedékeny. Magyarul bíróság által kéne valamit lepapírozni.
2021. máj. 18. 16:12
 36/44 A kérdező kommentje:
35 Igazából változó, hogy mit szokott meg, volt mikor gyakrabban látta volt mikor nem. Eddig is ez ad-hoc alapon ment, nem a lepapírozás szerint. Szerintem emiatt kár volna bíróságra menni de ha az ex azt akarja....majd meglàtjuk.
2021. máj. 18. 16:39
 37/44 A kérdező kommentje:
Hetente nagyon nehezen menne, kéthetente lenne az ideális de ez majd kialakul.
2021. máj. 18. 16:39
 38/44 anonim ***** válasza:
A láthatás jog, nem kötelesség, ergo az ex pattoghat bárhogy, körbe fogják röhögni. Az egy másik téma, hogy a gyerek érdekit mi szolgálja...
2021. máj. 18. 18:24
 39/44 A kérdező kommentje:
38 Fog/fogunk menni amikor az idő engedi. Attól még nincs elfelejtve.
2021. máj. 18. 18:32
 40/44 anonim ***** válasza:
Valahol az ex is érthető. Azért 270 kilonéterre elköltözni, konkrétan fél orszaggal távolabb a gyerekétől. Boritékolható, hogy hanyagolva lesz a gyerek. Most azt mondod, hogy az egy falu és nincs munka, ki ne találd már, hogy közelebb nem kap munkát. Neked leaz hatalmas koppanás, a nyakadba veszel egy pasit,akinek annyira nem számít a gyereke, hogy ilyen távolságba költözik tőle, szóval olyan apa is. Nem is ismered jóformán. Nem tudom milyen korosztály vagy, de, hogy kétségbeesett az biztos.
2021. máj. 19. 00:17
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!