Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom hozzám fog költözni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom hozzám fog költözni, emiatt az exe tajtékzik,jogilag tehet valamit vagy ne foglalkozzunk vele?

Figyelt kérdés

Eddig távkapcsolatban voltunk pàrommal. Már tervezgettük az összeköltözést, de még vártunk nem forrta ki magàt, felmerült az is én megyek oda. Most viszont páromnak megszűnt az állása, nem is igazán vannak lehetőségei. Én édesapám segítségével intéztem neki egy állást és most költözne ide. Az exe tajtékzik, mert eddig kétnaponta babyszitternek használta ezután pedig ettől elesik.

Meg mondja neki, hogy feljelenti....

Rendben, egyik fő ok, hogy miattam jön, de ha én nem lennék akkoris mozdulnia kellene munka miatt. Nem akar hónapokat otthon ülni 33 évesen. Jól gondolom, csak a szája jár az exnek és nem tehet semmit?

2021. máj. 18. 10:30
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
91%
Nem tud feljelenteni, de egy ilyen bak, ilyen háttérrel úgy, hogy még el is tarthatom, hát tudod kinek kéne... Az meg külön röhej, ahogy a gyerekkel bánnak. Pontosan úgy fog veled bánni ez a csődör pár év múlva.
2021. máj. 18. 11:26
 12/44 anonim ***** válasza:
81%
9, na ez az. Nekem amugy a megfogalmazassal van bajom, nem is magaval a tennyel amit leirt. De latszik hogy le van ejtve a gyerek..
2021. máj. 18. 11:27
 13/44 A kérdező kommentje:
9 A gyerek még nem érti,hogy az élet hogy működik.Mint leirtam még csak felmerült a költözés, nem is mostanra volt tervben őszintén,de a párom munkanélkülisége megsürgette ezt.Vagy jobb ha az én édesapám nem segít neki és otthon ülhet ő is?Nem értem én ezeket a válaszokat. Már az ex annyira maga mellé állított sokakat, hogy én érezzem magam kellemetlenül, hogy az én családom segít a páromnak...
2021. máj. 18. 11:27
 14/44 A kérdező kommentje:

11 Nem tartom el, épp azért jön ide többek között mert itt van munkalehetőség. Ha nem volna ez a helyzet még vártunk volna az összeköltözéssel.

12 Tőlem akkor üljön mellette egy Ft nélkül. Ha nem hozzám jön akkoris menne valahova , mozdulnia kell.

2021. máj. 18. 11:29
 15/44 anonim ***** válasza:
87%
Dehogynem, apád szerzett neki állást. Remélem csak talált egy lehetőséget és nem protezsálva tartja a hátát érte. Az ilyen kókler mindig ráb.szás hosszú távon.
2021. máj. 18. 11:30
 16/44 anonim ***** válasza:
83%
14, igem menne valahova csak ha mondjuk egy varosba laknak nem szokoevente latna a gyereket.
2021. máj. 18. 11:34
 17/44 A kérdező kommentje:

15 De dolgozni fog, nem otthon ülni.

Az már tényleg csak a véletlen, hogy ugyanaz a szakmája mint apukámnak és így mivel voltak ismeretségei volt lehetőség.

2021. máj. 18. 11:35
 18/44 A kérdező kommentje:
16 Nem város, faluban élnek ahol alig van munkalehetőség.
2021. máj. 18. 11:36
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
18, nem ez volt a lenyeg. Ha tavkapcsban voltatok gondolom eleg messze laktatok egymastol. Igy most a gyerektol lesz messze. Ami nyilvan nem konnyu a gyereknek, az anyja meg hallgathatja, nyugtathatja meg oldjon meg egyedul mindent. Hany eves a gyerek?
2021. máj. 18. 11:39
 20/44 A kérdező kommentje:

19 És akkor mi lenne a megoldás szerinted ? Én hagyjak itt mindent és menjek oda a faluba ahol kb ülhetnék a párom mellett otthon? Ez nem perspektíva.

6 éves a gyerek. Nem miattam váltak el mielőtt azt is megkapnák, évek óta külön élnek.

2021. máj. 18. 11:44
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!