Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos beleneztem a parom üzeneteibe es csalódtam. Mit tegyek?
Tudom, tudom. Ez a leheto legrosszabb, amit egy párkapcsolatban tenni lehet... de mar nincs visszaut.
Az elozmeny az, hogy pár hónapja a baratom es en szakitottunk. Akkor voltunk együtt 7 hónapja. Az ő depresszioja vezetett idáig, azt mondta, így nem tud velem együtt lenni, illetve néhány sértést is a fejemhez vágott, ami engem teljes hidegzuhanykent ert, mert addig a napig még csak jele sem volt, h barmi gond lenne, minden mondhatni tokeletes volt. Azt mondta, nem akar lehuzni a mélybe. Végül másnap arra jutottunk, hogy egyutt maradunk, kuzdunk a kapcsolatunkert, de a bizalmam szerintem ertheto okokbol elveszett (hiszen barmikor ujra "kidobhat", ha úgy tartja kedve...)
Nos, az elmúlt idoben kezdett minden rendezodni, azonban tegnapelőtt valamiért úgy éreztem, bele kéne néznem az uzeneteibe. Nem tudom megmagyarázni, miert, harcoltam is ellene, de nem tudtam megallni... hat, teljesen kiakadtam azon, amit láttam. Azzal a lánnyal irogatott, akivel előttem volt, de allitasa szerint nem voltak egyutt, csak kavargattak, tét nelkul. Elegge felreertheto uzenetvaltasok voltak, rólam említés se volt, illetve a baratom irta azt is, hogy szeretett vele lenni, neki kedveskedni, stb...
Tudom, hatalmas hibás vagyok, stb, ezt nem kell mondani. Nem mertem neki elmondani, hogy ez történt, viszont felhoztam ezt a lányt egy beszélgetés során. Elarulta, h beszelnek, es azt is, hogy igen, a szexuális viszony megvan köztük, de nem lenne képes tükörbe nézni, ha megvsalna... nem tudom. Nekem nagyon faj ez az egesz, de közben hazudhatott volna, hisz nem tudja, hogy lattam, miket írnak, mégis elmondta az "igazat".
Szerintetek halalra vagyunk ítélve? Én nagyon szeretem ot, mégis ugy tűnik, nem bízom benne... :( nem tudom, elmondjam-e, hogy beleolvastam az uzeneteibe, mert jogosan lenne kiakadva, de igy meg felőröl ez a helyzet...
26/N, ő 30 éves.

Kérdező hagyd a francba. Hát a másik nőért van oda. Most mit érsz vele, hogy ilyen proli módon , meg gyerekes zsarnokoskodással ellenőrzöd?
Ezt csak igen buta emberek csinálják, akiknek nem tűnik fel, hogy ezzel max. egy színészkedést érnek el, de valakinek ez is elég. Okos nő pedig látni fogja, hogy attól még hogy befegyelmezem, a vágyait érzéseit nem tudom elnyomni
Szóval ez van, engedd el. Másik nőt szeret

#10. Két dolgot is sikerült benézned, de nem gond.
Tisztázzuk akkor. Szerintem szakítani kéne, mert ez az ember kuka a kapcsolattal együtt. Mindazonáltal a kérdés kifejtéséből lejön, hogy a kérdező erre képtelen, legalábbis egyelőre. "Nekem nagyon faj ez az egesz, de közben hazudhatott volna, hisz nem tudja, hogy lattam, miket írnak, mégis elmondta az "igazat".
Szerintetek halalra vagyunk ítélve? Én nagyon szeretem ot, mégis ugy tűnik, nem bízom benne... :(" következésképp a kapcsolatban fog maradni feltételezhetően, vesztes pozícióban szintén feltehetően.
Amit javasoltam lehetőséget ad a hapsi karakterpróbájára, amit ha sikerrel abszolvál felépül a bizalom (jó nekik) vagy ha elbukja, a kérdező kiábrándulása elegendő lesz a kilépéshez, a kapcsolat hamarabbi lezárásához/feldolgozásához.

Jo a kapcsolatotok. Ha nem akarod birtokolni meg korlatozni,veled marad. Nem fog az exszel megcsalni. Lejart lemez.
Torodj magaddal legy vonzo es sugarzo . Legyen hobbid sportod barataid.

"Egy dolog, hogy más is tetszik, de konkrétan, ha már másik nőre feláll, az azért nem szimpla vonzalom. Nőként ha tetszik egy másik pasi egy dolog, de nem nedvesíti be a bugyimat....."
Hiába indulsz ki magadból, a férfiak nem úgy működnek ilyen szempontból, mint a nők.

Ebben a helyzetben mindketten hibásak vagytok, de nem feltétlenül Te vagy aki az...
Az, hogy belenéztél a telefonjába valóban nagyon csúnya dolog tőled, de valószínűleg nem magadtól unatkozásból, hanem volt egy megérzésed, amit az ő viselkedése váltott ki.
Szerintem nincs értelme tovább folytatni, ha máshoz is vonzódik ráadásul ennyire nyíltan. Téged ezzel csak megaláz. Én a helyedben elmondanék neki mindent ha még neki áll feljebb pláne szakíts. Sajnálom, nehéz kérdés ez a telefon manapság a legtöbb kapcsolatban.

A 17. válaszolóval értek egyet. Tényleg csúnya dolog a másik privát szférájába nyúlni, de én is azt gondolom, hogy volt egy rossz megérzés, ami nem hagyott nyugodni.
Ja, és attól, hogy mentális beteg (amennyiben tényleg depressziós), még nem ok arra, hogy így viselkedjen. Mivel én is jártam terápiára egy bizonyos diagnózissal, tudják rólam, hogy elfogadom, megértem a dolgot, de ezt néhány ismerősöm, köztük exem is kihasználta. Ő konkrétan kitalált magának egy mentális betegséget, amit sosem vizsgáltatott ki, hogy tényleg van-e, folyton jött a rossz gyerekkorával, én meg nyilván megsajnáltam... Miközben engem manipulált, folyton uralkodott rajtam, és egy ideig fel sem tűnt. Bár a karrángatás meg az üvöltözés a buszon lehetett volna egyértelműbb számomra is.

Én kidobnám a helyedbe kérdező.
Neked nem megalázó ez ?
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!