Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nekem kell átölelni megcsokolni mindig ő meg semmi? 26 n
Szeret mondta nem egyszer szerelmes kapcsolat neha az elejen meg atolelt alvasnal aztan soha. Mert elvileg o ugy alszik jol ha elfordul.
En olelgetem en adok puszit ha jottem mentem, en ömlengek ha epp szerelmes hangulatban vagyok ő annyit se reagal hogy ő is.
Komolyab az ágyban mar kabalát tarthatnék mellette.
Elfogadnám hogy ő ilyen fa.
Csak epp nekem olyan szeretetéhsésem kezd lenni hogy lassan már erzelmi bántalmazásnak élem meg.
Megoldas?
Lehet, ő ilyen típus. Csak akkor viszont várhatsz te az ölelésre, simogatására csókokra nem fogja magától kezdeményezni.
Mióta vagytok együtt?
Az a kérdés hogy te így boldog leszel-e mellette, szeretetéhesen?
Ez igen, ez a ridegség egyfajta érzelmi bántalmazás, hiszen ignorálja az igényeidet. Nem is lenne ezzel baj,csak ha becsületes elmondja, hogy mert nem szeret viszont.
Hidd el ezen a bolygón mindenki vágyik ölelésre attól, akit szeret.
Sajnálom.
Ne fogadd el és soha ne légy megalkuvó szerelem terén. Olyat szeress aki viszontszeret
Ha egy ilyenhez kötöd az életed, garantáltan jönni fog egy olyan, aki megadja azt az érzelmi töltetet, amit ő nem. És még igen az elején vagytok és már így érzel. Szóval ne akard hogy pont ilyen embertől ne tudj válni és szeretőkkel bújkálj
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!