Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen másról beszélünk(ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen másról beszélünk(ő szexről én érzelmekről). Hogyan lesz ebből normális kapcsolat?

Figyelt kérdés

Én belsőségesebbé szeretném mélyíteni a kapcsolatot, érzelmek, szerelem együtt élés stb felé.

A srác viszont meg a szex szex szex. Nagyon akar folyton, nem akar elvesziteni, nagyon vagy őrülten szereti velem, a legjobb akar lenni nálam, nem bírná ki, ha megcsalnám fizikailag, ezek a félelmei.

Látom rajta hogy akarja az egészet nyitott rendes komolyabb kapcsolatra is velem, a bökkenő, hogy a kedvemért, vagy a p.ncimért csak. Ha ezzel menne megtartani csak, akkor felőle oké.

Mintha neki ezekre amugy nem is lenne igénye, de azt mondja van, de eleve a témái, ami körül forog az a szex. Magátol nem hoz érzelmes témákat elő. Vagy csak irto ritkán.

Teljesen más motivál engem mint őt.

Hogyan lehet ebben közös nevezőre jutni?

#szexorientácio
2021. márc. 5. 09:05
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:
*elvan
2021. márc. 5. 17:08
 52/54 Noren1989 ***** válasza:
95%
Sehogyse lesz ebből normàlis kapcsolat.
2021. márc. 5. 17:12
 53/54 anonim ***** válasza:
100%

“Minek akarjak többet?”

“Megváltoztam”

“Majd belejön az új szerepembe is”

Az első mondat azt jelzi, hogy be szeretnéd mesélni magadnak, hogy az a bizonyos “cseresznye” nem is olyan édes. Pedig tudod, hogy édes és vágysz rá de nem teszel érte. A cseresznye mint, olyan adott esetben a szerelmet jelenti. Ha ő nem adja meg, akkor inkább lemondasz róla.

A második masszív önámítás. Az emberek nem változnak. Ha mégis akkor sem hirtelen. Egy folyamat az egész , kb. mint az életmódváltás.

A harmadik megmutatja, hogy szerepnek érzed ezt az egészet. Nem azonos veled ergó rohadtul nem önazonos ez az egész. Ez itt a legnagyobb baj. Pont ezért nem leszel így boldog.

Boldog szeretnél lenni? Akkor engedd őt el. Vagy húzd még közelebb, és nézd meg magad mit fog veled művelni az egész helyzet.

2021. márc. 5. 18:23
 54/54 anonim ***** válasza:
100%
Lenne egy kérdésem feléd kérdező! Ezt a férfit szereted? Vagy az érzést szereted? Hiányzik az az érzés, hogy szerelmes legyél? Szerintem, de ez csak elmélet. Szerelmes vagy a szerelembe, és erre a férfire akarod ráhúzni ezeket a dolgokat. Felruházod mindenféle tulajdonsággal, és ezt a képet nem engeded sérülni. Költözzetek össze, lakva ismeri meg az ember a másikat. Lehet hipp-hopp ki is ábrándulnál belőle. :D
2021. márc. 5. 18:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!