Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen másról beszélünk(ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen másról beszélünk(ő szexről én érzelmekről). Hogyan lesz ebből normális kapcsolat?

Figyelt kérdés

Én belsőségesebbé szeretném mélyíteni a kapcsolatot, érzelmek, szerelem együtt élés stb felé.

A srác viszont meg a szex szex szex. Nagyon akar folyton, nem akar elvesziteni, nagyon vagy őrülten szereti velem, a legjobb akar lenni nálam, nem bírná ki, ha megcsalnám fizikailag, ezek a félelmei.

Látom rajta hogy akarja az egészet nyitott rendes komolyabb kapcsolatra is velem, a bökkenő, hogy a kedvemért, vagy a p.ncimért csak. Ha ezzel menne megtartani csak, akkor felőle oké.

Mintha neki ezekre amugy nem is lenne igénye, de azt mondja van, de eleve a témái, ami körül forog az a szex. Magátol nem hoz érzelmes témákat elő. Vagy csak irto ritkán.

Teljesen más motivál engem mint őt.

Hogyan lehet ebben közös nevezőre jutni?

#szexorientácio
2021. márc. 5. 09:05
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
88%
Ugy, hogy vele vagy es kap szexet. Aztan, ha megun, majd kap mastol.
2021. márc. 5. 09:08
 2/54 anonim ***** válasza:
97%
Mivan? Ő dugni akar téged és ennyi. Ha ehhez a csillagokat kell leígérni az égről, az is mehet. Komolytalan csávó, ha neked más kell mint szex, akkor hagyd ott.
2021. márc. 5. 09:08
 3/54 anonim ***** válasza:
98%
Hogyan lesz ebből normális kapcsolat? - Sehogy, sajnos. Ő szexet akar, te meg társat. Nem egymást keresitek. Hagyd, mert sérülni fogsz.
2021. márc. 5. 09:10
 4/54 A kérdező kommentje:

De valahol érthető is..a nagy hévben nagyon sok esetben én sem azon vagyok, hogy de romantika, meg la'mour légyszi.

Tudom, hogy milyen erősek az ösztönök. Bennem is megvan ez ami benne.

Csak azért ez nekem kevés.

Neki meg nem.

Ő nem kapcsolatfüggő nem szeretethiányos, teljes értékű ember.

2021. márc. 5. 09:17
 5/54 A kérdező kommentje:
Szoval abszolut egészséges és teljesen kész ill tökéletes mentálisan. Nincs szüksége szerelemre, nála ugy van csak, hogy felőle jöhet a szerelem is, ha jön.
2021. márc. 5. 09:19
 6/54 anonim ***** válasza:
14%
Jobb lenne egy srác, aki romantikus, el akar venni, gyereket akar, normális, de a kis bébirépájával csak heti 1X maszatolna alád?
2021. márc. 5. 09:21
 7/54 A kérdező kommentje:
Nem persze. Az nekem se menne
2021. márc. 5. 09:22
 8/54 A kérdező kommentje:
De emésszem meg hogy szexalapu a kapcsolatunk? Vagy vegyem ugy ez igyis csak a jelen majd egyszer átalakul HA átalakul?
2021. márc. 5. 09:23
 9/54 anonim ***** válasza:
86%
Ha egészséges lenne mentálisan, ahogy írod, akkor vágyna szerelemre, kapcsolatra.
2021. márc. 5. 09:27
 10/54 anonim ***** válasza:
21%
Szerelem...ez az ÉLET, nem egy 12 éves kislány álomvilága, vagy egy romantikus regény.
2021. márc. 5. 09:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!