Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen másról beszélünk(ő szexről én érzelmekről). Hogyan lesz ebből normális kapcsolat?
Én belsőségesebbé szeretném mélyíteni a kapcsolatot, érzelmek, szerelem együtt élés stb felé.
A srác viszont meg a szex szex szex. Nagyon akar folyton, nem akar elvesziteni, nagyon vagy őrülten szereti velem, a legjobb akar lenni nálam, nem bírná ki, ha megcsalnám fizikailag, ezek a félelmei.
Látom rajta hogy akarja az egészet nyitott rendes komolyabb kapcsolatra is velem, a bökkenő, hogy a kedvemért, vagy a p.ncimért csak. Ha ezzel menne megtartani csak, akkor felőle oké.
Mintha neki ezekre amugy nem is lenne igénye, de azt mondja van, de eleve a témái, ami körül forog az a szex. Magátol nem hoz érzelmes témákat elő. Vagy csak irto ritkán.
Teljesen más motivál engem mint őt.
Hogyan lehet ebben közös nevezőre jutni?
De valahol érthető is..a nagy hévben nagyon sok esetben én sem azon vagyok, hogy de romantika, meg la'mour légyszi.
Tudom, hogy milyen erősek az ösztönök. Bennem is megvan ez ami benne.
Csak azért ez nekem kevés.
Neki meg nem.
Ő nem kapcsolatfüggő nem szeretethiányos, teljes értékű ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!