Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen másról beszélünk(ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen másról beszélünk(ő szexről én érzelmekről). Hogyan lesz ebből normális kapcsolat?

Figyelt kérdés

Én belsőségesebbé szeretném mélyíteni a kapcsolatot, érzelmek, szerelem együtt élés stb felé.

A srác viszont meg a szex szex szex. Nagyon akar folyton, nem akar elvesziteni, nagyon vagy őrülten szereti velem, a legjobb akar lenni nálam, nem bírná ki, ha megcsalnám fizikailag, ezek a félelmei.

Látom rajta hogy akarja az egészet nyitott rendes komolyabb kapcsolatra is velem, a bökkenő, hogy a kedvemért, vagy a p.ncimért csak. Ha ezzel menne megtartani csak, akkor felőle oké.

Mintha neki ezekre amugy nem is lenne igénye, de azt mondja van, de eleve a témái, ami körül forog az a szex. Magátol nem hoz érzelmes témákat elő. Vagy csak irto ritkán.

Teljesen más motivál engem mint őt.

Hogyan lehet ebben közös nevezőre jutni?

#szexorientácio
2021. márc. 5. 09:05
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
Csak ezt nem ő kezdemenyezi neki ezek mindegy dolgok. Ez a problema
2021. márc. 5. 09:40
 22/54 anonim ***** válasza:
95%
Mi az, hogy bármit megadna szexalapon? És ha eltörik a lábad és nincs keffenty egy hónapig, akkor otthagy a francba? A szex nem egy cserealap, amiért bármit adni kell. Két ember együtt él, mert szereti egymást, közösen viselik a terheket, együtt örülnek és bánkódnak, támogatják egymást, meg mellesleg szexelnek, mert ez is hozzátartozik. Szexre építeni egy komoly kapcsolatot olyan, mintha egy háznak a teteje lenne csak meg, minden alap nélkül. Nem. Fog. Működni. Egy kamu szart kajálsz meg, amivel azért etet, hogy ne hagyd ott. Egészségedre, jó étvágyat hozzá.
2021. márc. 5. 09:41
 23/54 anonim ***** válasza:
97%
Szia! Nem rég ugyanezen mentem keresztül, mint te kedves kérdező! Áltattam magamat folyamatosan. Minden alól felmentettem. Éreztette velem, hogy fontos vagyok, udvarolt, bókolt, csókolt, ölelt. Mindig mondta, hogy szeret. Nem vettem észre, hogy a szex miatt van az egész. Mély és belsőséges kapcsolatunk volt. Legalábbis azt hittem. Valami olyasmi történt, hogy akarta is meg nem is. Az ilyen pasik nem akarnak elköteleződni. Lehet, hogy szeret téged de ha nem szeretget, nem mutatja ki az érzéseit az annak a jele, hogy nem lehet vele tervezni. Mondom ezt úgy, hogy majdnem két évig próbáltam “ segíteni” a srácon. Az összeköltözés is szóba került. De ha esetleg úgy gondolod, hogy miattad majd megváltozik, vagy hogy segíthetsz neki , akkor tévedsz. Tudom nem hiszed. Én sem hittem volna el senkinek. Szakítottam vele. Majd képzeld, elkezdett könyörögni, hogy nagyon szeret ne hagyjam el bla bla. Egy hét múlva már mással volt. Aztán szexelgetett vele is, etette azzal, hogy ő más, szereti stb. Megunta a lány egy hónap alatt aztán kivágta. Most Badoozik, hajta a lányokat. Beeteti őket. Talán magának is hazudik , ki tudja?! A lényeg, hogy aki szexalapon bármit megtenne érted, az nem szeret. Maximum magát szereti. De ehhez minek is kellesz te? Ha összetöri a szívedet, hidd el nem fogja érdekelni. Nagyon fog fájni ha ebben benne maradsz. Viszont ezt az utat neked kell megjárni. Majd kiderül mi lesz.
2021. márc. 5. 09:50
 24/54 A kérdező kommentje:
Mert ugye akkor is kidobhat ha megun ha azt nézzük.
2021. márc. 5. 09:57
 25/54 A kérdező kommentje:

22 figyel nagyon azokra a dolgokra amik nekem kellenek. Mindenre igent mond meg ilyen miert ne válaszokat

A többire kesobb irok

2021. márc. 5. 09:58
 26/54 anonim válasza:
97%

Az a gond veled, hogy szexért cserébe kapcsolatot remélsz. Ha te meg is adod a srácnak a szexet, érzelmeket úgysem fogsz tőle kapni. Megéri neked ez a semminek nevezhető "kapcsolat"? Te értékelted le magad azzal, hogy belementél ebbe a kapcsolatba.

Ha te romantikát, szerelmet szeretnél, ne ettől a sráctól várd. Keress olyat, aki azért van veled, mert téged akar és nemcsak szextárgyként kezel téged. Nyilván a szexért ideig-óráig össze is költözne veled, de ne tervezz vele hosszútávon!

2021. márc. 5. 09:59
 27/54 A kérdező kommentje:

Pl

Ő: össze akarsz költözni akkor?

En: igen

Ő: oke miert ne

Most ezt igy?

2021. márc. 5. 10:01
 28/54 anonim ***** válasza:
84%
Leírtuk már sokan, normálisan. Az okos más kárán tanul, a hülye meg a sajátján. Cuccoljál oda, aztán meglátjuk mi lesz. Együttéléssel én olyan 2 hónapot adok nektek, ha csak összejárogattok szexelni, akkor évekig húzódhat. Ilyen szempontból jobb gyorsan túlesni ezen, úgyhogy hajrá.
2021. márc. 5. 10:09
 29/54 anonim ***** válasza:
0%
Szeret ő.
2021. márc. 5. 10:10
 30/54 A kérdező kommentje:

Elolvastam a válaszokat.

És eljutottam belőle most oda, hogy én magam sem tudom mit akarok, mert azért nem éppen gyereket terveznék amugy. Azaz hova akarom én ezt elmélyiteni, meg minek egyáltalàn.

Most ez összezavart rendesen..

2021. márc. 5. 10:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!