Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen másról beszélünk(ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen másról beszélünk(ő szexről én érzelmekről). Hogyan lesz ebből normális kapcsolat?

Figyelt kérdés

Én belsőségesebbé szeretném mélyíteni a kapcsolatot, érzelmek, szerelem együtt élés stb felé.

A srác viszont meg a szex szex szex. Nagyon akar folyton, nem akar elvesziteni, nagyon vagy őrülten szereti velem, a legjobb akar lenni nálam, nem bírná ki, ha megcsalnám fizikailag, ezek a félelmei.

Látom rajta hogy akarja az egészet nyitott rendes komolyabb kapcsolatra is velem, a bökkenő, hogy a kedvemért, vagy a p.ncimért csak. Ha ezzel menne megtartani csak, akkor felőle oké.

Mintha neki ezekre amugy nem is lenne igénye, de azt mondja van, de eleve a témái, ami körül forog az a szex. Magátol nem hoz érzelmes témákat elő. Vagy csak irto ritkán.

Teljesen más motivál engem mint őt.

Hogyan lehet ebben közös nevezőre jutni?

#szexorientácio
2021. márc. 5. 09:05
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

Nagy lenne ez is sacc 10 év mulva

Ő: szoval akkor gyereket akarsz?

En:igen

Ő: okè miért ne

Szerintem ő ez.

2021. márc. 5. 10:17
 32/54 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként hány évesek vagytok?
2021. márc. 5. 10:19
 33/54 anonim ***** válasza:
74%
Lassan kiderül, hogy a fickó a komolyabb.
2021. márc. 5. 10:21
 34/54 anonim ***** válasza:
94%
Kislany. Te egy lyuk vagy a szamara. Az pedig csereszabatos az osszes tobbi nonemu egyeddel. Egyszer nem lesz szex valamiert, mert eppen ugy alakul, akkor o masnaptol mar egy masik leanyzonak mondja, hogy miert ne? Nem teged akar. Az csak jarulekos koltseg, hogy kozben teszi a szepet. Nem, nem a kedvedert. A lyukadert. Ezen kene elgondolkodnod, hogy vajon tobb vagy-e ennel? De mintha irtal volna ki errol egy kerdest korabban.
2021. márc. 5. 10:33
 35/54 anonim ***** válasza:
95%

majd megtanulod, hogy még az első szex előtt tisztázni kell a dolgokat.. ha neked nem oké a csak szex, akkor nem mész bele...

ennek a pasinak csak arra kellesz

2021. márc. 5. 10:41
 36/54 anonim ***** válasza:
100%

Téged elvakít a mézes-mázas dumája! Mindent megígért (gyereket, hozzáköltözést), csak mindig feküdj le vele. Csakhogy Te ezt nem akarod (fiatal vagy és nem tudod?) megérteni.

Pedig igaz, hogy csak és kizárólag szexre kellesz neki.

2021. márc. 5. 10:49
 37/54 A kérdező kommentje:

Nem kell mindig lefeküdnöm vele egyàltalán.

Nincs ilyen ha nemet mondok, hogy balhézna vagy bármi.

A többit nem is értem minek nekem irjátok. Erről szol eleve a kérdés hogy ő szexalapon van velem. Ez tény. Minek kell erről kioktatni? Ott van leirva feketén fehéren.

Viszont nem zár el semmit. Nyitott bármi többre is. Rajtam mulik. Ha pakolni akarok hozzá akkor pakoljak.

2021. márc. 5. 11:49
 38/54 A kérdező kommentje:
Ő felnőtt komoly fèrfi.ez legalább stimmel.
2021. márc. 5. 11:50
 39/54 anonim ***** válasza:
100%

de minek akarsz olyan palihoz cuccolni aki kivág, ha már megunta a szolgáltatásaid?

komolyan mondom, néha szégyenkezem a nőtársaim helyett is. ennyire tartod magad? normális nő meg csodálkozik, hogy a pasi miért akarja kihasználni. hát ezért. mert sok nőt 0 energiabefektetéssel meg lehet kapni.

hát akkor költözz hozzá és szül MAGADNAK gyereket. sok boldogságot.

2021. márc. 5. 11:53
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
Most ez egy trollkérdés, vagy te vagy ennyire nehéz felfogású? Arra meg nem válaszoltál, hogy hány éves vagy. Ha 16, akkor az sok mindent megmagyarázna.
2021. márc. 5. 11:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!