Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen másról beszélünk(ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen másról beszélünk(ő szexről én érzelmekről). Hogyan lesz ebből normális kapcsolat?

Figyelt kérdés

Én belsőségesebbé szeretném mélyíteni a kapcsolatot, érzelmek, szerelem együtt élés stb felé.

A srác viszont meg a szex szex szex. Nagyon akar folyton, nem akar elvesziteni, nagyon vagy őrülten szereti velem, a legjobb akar lenni nálam, nem bírná ki, ha megcsalnám fizikailag, ezek a félelmei.

Látom rajta hogy akarja az egészet nyitott rendes komolyabb kapcsolatra is velem, a bökkenő, hogy a kedvemért, vagy a p.ncimért csak. Ha ezzel menne megtartani csak, akkor felőle oké.

Mintha neki ezekre amugy nem is lenne igénye, de azt mondja van, de eleve a témái, ami körül forog az a szex. Magátol nem hoz érzelmes témákat elő. Vagy csak irto ritkán.

Teljesen más motivál engem mint őt.

Hogyan lehet ebben közös nevezőre jutni?

#szexorientácio
2021. márc. 5. 09:05
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen másról beszéltek. Ő szexről te érzelmekről. -Ezzel kezdted az egészet. Ha nem akarod, hogy “kioktassanak” akkor minek teszed fel ezt a kérdést? Csak nem azért, mert elbizonytalanodtál?! De, és ezt le is írtad pár kommenttel feljebb. Senki nem akar téged kioktatni, sem meggyőzni. Te megkérdezted, és volt olyan aki tapasztalatból válaszolt. Ha nem hiszed, nem hiszed. Ha nem érdekel , nem érdekel. Senki sem támadott téged szerintem, nem is értem minek veszed annak. Süt a válaszaidból, hogy tagadod az egészet, mentegeted, és próbálod kimagyarázni a pasas dolgait. Nem tudom miért csapod be saját magadat, de nem is érdekel. Aki hagyja, hogy verje az élet az meg is érdemli. Egy tudatos ember, szóba sem állna egy ilyen fazonnal. Szexre kellesz neki. Ez azt jelenti, hogy hősszerelmes lesz a végletekig, megkapja a nemiszervedet, te elhalmozod figyelemmel meg minden földi jóval de nem fog szeretni. Majd jön valaki akibe bele szeret és nem csak a puncija fogja érdekelni, és téged ott hagy a francba. Te meg behorpadsz mint, a barkas oldala aztán jön a rinya, hogy nem érted miért. Dehogynem. Tudod te is, csak iszonyat fájdalom kimondani, hogy kihasználtak. Még most könnyebb lenne elhajtanod. Később sokkal nehezebb lesz. Tapasztald meg, talán akkor majd megtanulod milyen kegyetlenek tudnak lenni egyes emberek. Ha a helyedben lennék , akkor megkérdezném magamtól: Miért akarok egy férfit aki világosan kimondta, hogy szexet akar tőlem? Miért érembe ilyen kevéssel? ( Csak nem azért mert nem hiszem el, hogy nekem is jár a boldogság?) Ma szakítanék, minél előbb ...
2021. márc. 5. 12:01
 42/54 anonim ***** válasza:
100%
Ha engem kérdezel, akkor sehogy. Hiába költözöl hozzá, ott is csak a szexpartnere leszel max. Az is addig, amíg rád un. Utána viszlát lesz neked. Benne feléd érzelmek nem lesznek, max. a farkában. De az is gyorsan elmúlik. Komolyabb kapcsolatra nem ő a megfelelő jelölt. Én nem bszakodnék vele semeddig, ha ezt kevésnek érzem.
2021. márc. 5. 12:27
 43/54 A kérdező kommentje:

De most komolyan. Egy párkapcsolat amiben csalnak elárulnak aláznak most az jobb?

Ezért hagyjam el?

2021. márc. 5. 13:50
 44/54 A kérdező kommentje:

A nagy semmiért?

Felfogtam mindent. Nem várok érzelmeket. Minek.

2021. márc. 5. 13:51
 45/54 anonim ***** válasza:
97%
Nem jobb. Viszont azt fel kéne fognod, hogy te nem párkapcsolatban élsz. Te magad írod, hogy a szex kell neki és csak az érdekli. Ha megunja veled a szexet, akkor mi marad ebből a nagy kapcsolatból? Hát semmi. Te a fejeden is pöröghetsz, ez nem fog megváltozni. Nem a személyed miatt költözne veled össze, hanem hogy keféljetek. De neked súlyos bajok vannak a fejedben, ha azt gondolod, hogy más csak elárulhat és megcsalhat. Nyilván ez is benne van, semmire sincs garancia, de ez amiben vagy csak szexkapcsolat, fogd már fel. Nem is akar mást tőled a pasi, csak a tested. Az, hogy emellé mond dolgokat csak arra szolgál, hogy megtartson és ne hagyd ott. Ezt egy érett, felnőtt nővel nem tudná megcsinálni, ezért hülyít egy ilyen naiv kislányt, mint amilyen te vagy.
2021. márc. 5. 13:54
 46/54 anonim ***** válasza:
100%
Röviden: nem.
2021. márc. 5. 15:16
 47/54 A kérdező kommentje:

Engem nem hülyit.

Ez korrekt. Nekem igy is jo.

Magamat nem értettem csak már, hogy mégis mit akarok.

Már rájöttem, hogy semmit. A szex meg pont jo. Minek akarjak többet.

Így elvagyok vele. Nem "rajongok", nem "követelőzök"már.

Kicsit furcsállja hogy megváltoztam, majd belejön a másik szerepembe is :) Kapott egy uj nőt így :D

Nekem sincs szükségem másra, ill.többre.

Valahogy ez most nekem teljesen összeállt.

Kicsit igy kiüreseďtem ugyan, de úgy látom, nagy gondot nem fog okozni.

2021. márc. 5. 15:36
 48/54 A kérdező kommentje:
Amugy az is benne van a pakliban, hogy én fogom megunni őt.
2021. márc. 5. 15:38
 49/54 anonim ***** válasza:
92%
Ő még nem áll készen egy komoly kapcsolatra.
2021. márc. 5. 16:06
 50/54 A kérdező kommentje:
Ő ekvan igy. Ez nem készen állás kérdése.nem fiatal.
2021. márc. 5. 17:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!