Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen másról beszélünk(ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen másról beszélünk(ő szexről én érzelmekről). Hogyan lesz ebből normális kapcsolat?

Figyelt kérdés

Én belsőségesebbé szeretném mélyíteni a kapcsolatot, érzelmek, szerelem együtt élés stb felé.

A srác viszont meg a szex szex szex. Nagyon akar folyton, nem akar elvesziteni, nagyon vagy őrülten szereti velem, a legjobb akar lenni nálam, nem bírná ki, ha megcsalnám fizikailag, ezek a félelmei.

Látom rajta hogy akarja az egészet nyitott rendes komolyabb kapcsolatra is velem, a bökkenő, hogy a kedvemért, vagy a p.ncimért csak. Ha ezzel menne megtartani csak, akkor felőle oké.

Mintha neki ezekre amugy nem is lenne igénye, de azt mondja van, de eleve a témái, ami körül forog az a szex. Magátol nem hoz érzelmes témákat elő. Vagy csak irto ritkán.

Teljesen más motivál engem mint őt.

Hogyan lehet ebben közös nevezőre jutni?

#szexorientácio
2021. márc. 5. 09:05
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:

Teljesen önállo tökéletes az élete egyedül is.

Nincs nála ilyen hogy kergetné a szerelmet.

Pont hogy egészseges.

2021. márc. 5. 09:31
 12/54 A kérdező kommentje:

De tetszik neki a dolog talán igy mondanám. El tud képzelni komolyat velem.nincs ellenére. Belemenne.

De mert igy erzem hogy mert ÉN akarom ..:(

2021. márc. 5. 09:32
 13/54 anonim ***** válasza:
95%
Ha akarod húzni a saját időd, akkor hajrá. Komoly kapcsolat nem épül csak a szexre. A szex szükséges, de nem elégséges. Ez a hadova amit lenyomtál a csávóról, hogy mentegesd elég értelmetlen, de te tudod mit akarsz. Ha csak szexet akar tőled, az annyi. Szexkapcsolat. Te társra vágysz? Azt tőle nem fogod megkapni. Neked jó, hogy valaki csak a puncidért van veled? Ennyire tartod magad, egy p*nára? Ezzel semmi gond nem lenne, ha te is csak szexet akarnál, de nem így van. Ennek a csávónak egy lyuk vagy, ezt be is vallja, innentől ha te szóba állsz vele az a te hülyeséged, viseld büszkén.
2021. márc. 5. 09:33
 14/54 A kérdező kommentje:
Ő meg ugy van vele:Miért ne.
2021. márc. 5. 09:33
 15/54 A kérdező kommentje:
De megkapom a tarsat. Irtam. Az a bajom ezzel amit megint leirtam
2021. márc. 5. 09:34
 16/54 A kérdező kommentje:

Ő szivesen elmélyitené ezt velem. HA nekem ez kell akkor megadja. Igy.

Ez a problemám.

2021. márc. 5. 09:35
 17/54 anonim ***** válasza:
96%
Te tényleg ennyire buta vagy, vagy csak nem bírod a saját szöveged értelmezni? Milyen társat kapsz? Aki megkefél? Azt írod te együttélést akarsz, ő meg jól el van egyedül. Mindegy feladom, csinálj amit akarsz, álltasd magad még évekig.
2021. márc. 5. 09:36
 18/54 A kérdező kommentje:
De egyutt is elne velem!! ÍGY!
2021. márc. 5. 09:37
 19/54 A kérdező kommentje:

Bármit megadna szexalapon.

Ez a bajom.

Mit nem lehet ezen erteni?

2021. márc. 5. 09:37
 20/54 A kérdező kommentje:
Ha akarnám holnao pakolhatnék hozzá!egy szavamba kerul.
2021. márc. 5. 09:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!