Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leélnél egy életet úgy, hogy máshoz húz a szíved, vagy csak szabad lennél, de családos emberként inkább elfelejted, hogy nem csak szülő vagy, hanem szerelemre vágyó ember?
Hogy lehet egy életet végighazudni úgy, hogy közben a párunkra csak barátként nézünk, és kb. csak abba kapaszkodunk, hogy a közös gyereknek milyen nagyszerű anyja/apja? Lehet szerelem nélkül együtt élni még negyven/ötven évet? Tekintsünk el tőle, hogy minden kapcsolat ellaposodik idővel, mert akkor sem természetes, hogy már nincs igazi női-férfi kapcsolat benne.
Van itt olyan, aki így él, és úgy érzi hosszú távon nem öli meg belülről?
Bár én nagyon messze állok az átlagos belső élettől, de engem nem őröl fel ez. Azt tervezem, hogy majd ha a gyermekem nagyobb lesz, szskítok. Meglátjuk mikor jön el az alkalmas pillanat erre. Lehet 4 év, lehet 20. Nem tudom.
Közben nyitott vagyok hátha az élet elém sodor egy megfelelő embert.
Nem kell itt 40-50 év.
És 4 év az semmi, pláne húsz? Komolyan kérdem. Hogy nem őröl fel? Nem hiányzik az intimitás, a szerelem?
Nem megsérteni akarlak, de miért vagy nyitott arra, hogy hátha eléd sodor valakit az élet? Nem magadért kéne váltanod? Nem lenne jobb egyedül?
negyven ötven év alatt azt értettem, aki egy életet leél így.
Én biztos nem, és értelmet se látom. Pont egy hasonló kérdést tettem fel, ha gondolod, nézd meg a válaszokat.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!