Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetne leszoktatni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne leszoktatni egy nem éppen szép csengésű szóról a barátomat?

Figyelt kérdés
Már vagy fél éve mindennap mondom neki, hogy felejtse el ezt a szót, de mintha a falnak mondanám. A mell szó helyett azt használja, hogy "csöccsenet". Még a legintimebb pillanatban is lelomboz, amikor azt mondja: Imádom vadul betámadni a két gyönyörű csöccsenetedet! - Már unom, hogy nem hallgat rám. Ezerszer mondtam már neki: - Csöccsenete van a drága szülőanyádnak, aki ilyen kevés ésszel hozott a világra, meg a jó nénikédnek. Nekem melleim vannak, vagy ha még szebben akarod mondani, akkor kebleim, de sose voltak csöccseneteim! Mi vagyok én? Anyakoca a faluvégről? Undorító!- Ilyenkor persze röhög. Aztán egy fél nap múlva újra "csöccsenetezik", mintha mi sem történt volna.

2021. jan. 11. 00:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

18 Az ilyen kérdezők csak a saját véleményüket akarják visszahallani több embertől.

Nekem mindegy ki mit kezd az életével. Azt viszont rühellem, mikor előadja itt valaki a hattyú halálát, panaszkodik a párjára, utána meg a logikus válaszokon pattog. Nem a válaszadókkal szemben kéne ilyen kis vehemensnek lenni, hanem otthon, a kis barátjával. Ja, hogy azt nem meri. Akkor, miért íródott ki a kérdés?

2021. jan. 11. 12:15
 22/28 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező az egyetem nem (csak) intelligencia függvénye. Meg nem érzelmi intelligemcia fv.e. Egyetemet szorgalommal, kizartással is el lehet végezni, nem kell hozzá különösebben intelligensnek, érzelmi intelligensnek lenni.

Teljesen mindegy hogy a barátodnak mi a foglalkozása vagy hanyas átlaggal végezte el, ha sokadszorra sem fogja fel hogy ez téged zavar, ha sokadszorra sem érdekli.

Egyetemista vagyok, valószínűleg nem 4.3as átlaggal fogom elvégezni, de nem is hívnam csak úgy, magamtól a párom nemi szervét ahogy ő a te melleidet hívja. És ha a baratom megkérne erre vagy arra hogy ezt vagy azt ne tegyem éd ez nem károm, nem kerül semmibe, nem ártok vele, MEGTENNÉM.

Lehet te lesüllyedésnek érzed a "kölcsön kenyér visszajár" dolgot, igen lehet az is, de ha a te nagy informatikus baratod ezen a szinten van, akkor lehet ezen a szinten is érti meg.

Sajnálom hogy ilyen hülye szituba keveredtél, csak ne védd a pasidat, ne akard minden hülyeség alól felmenteni.

2021. jan. 11. 12:19
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Elírásokért bocsánat, nem tudok telefonon félrenyomás nélkül nagyon írni..
2021. jan. 11. 12:21
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha szex közben megint mondja, hogy csöccsenet, harapd meg nagyon, de nagyon a mellbimbóját, de annyira, hogy fájjon, és nevess az arcába, hogy ez

ám a csöccsenet, barátocskám! :D

2021. jan. 11. 16:26
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Elbeszélünk itt egymás mellet, te azt gondolod, hogy egy bunkó szóhasználat:

"Soha nem süllyednék le arra szintre," - mi meg azt írjuk, hogy bunkó viselkedés, hogy ennyire honorálja a párja kérését.

A diplomásnak ehhez semmi köze, max jól keres.

Vannak 8 általánost végzett ismerőseim is, egyik se beszél, vagy viselkedik úgy a párjával, ami bántó volna neki.

Akárhogy magyarázd, ez annak a folyamatos kinyilvánítása, hogy terád nem szükséges odafigyelni, idomulj!

Soha nem fog egyenrangú társként kezelni.

2021. jan. 11. 20:20
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy egészen használható tanácsokat kaptál, a te pártodat fogtuk, nem hittem, hogy ezek után még minket fogsz oltogatni, a pasidat meg felmagasztalni. Erre már tényleg csak azt tudom mondani, hogy úgy kell neked. Mit kellett volna válaszolnunk? Hogy a csávód egy teljesen értelmes, korrekt, tisztelettudó ember, és te meg sem érdemled őt, amiért nem értékeled a fergeteges humorát?
2021. jan. 11. 20:41
 27/28 anonim ***** válasza:
60%
Nem mindegy, hogy hívja? El nem tudom képzelni, hogy más lenne ha f_sznak, himblilimbinek, pénisznek, vagy dákesznek hívja a farkam. Ugyanaz.
2021. jan. 22. 21:53
 28/28 anonim ***** válasza:

Azt ugratják aki ugrik. Ez amolyan falusi bölcsesség, szívesen.

Tetszik neki, hogy állandóan felkapod a vizet :D pláne ha még cuki is vagy mikor idegesít. Naná, hogy kihasználja, persze ezzel egy hatalmas nagy gyerek de jah. Amíg ugrassz érte úgysem áll le.

2021. jan. 23. 19:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!