Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne leszoktatni egy nem éppen szép csengésű szóról a barátomat?
Én a helyedbe meg elkezdeném farkincának, kuksikának, fütyikének és egyéb kínos szinonímákon hívni az ő péniszét. Meglátjuk mennyire tetszik majd neki.
Vagy a hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt film alapján sofia hercegnőnek😂😂.
Hamar leállna ezzel a szóval. Amúgy ez engem is irritálna.
Latod, mi megmondtuk. Nem fogsz fellepni ellene, igy nem is fog valtozni a dolog. Igy jartal. Amit javasoltak, az lenne az egyetlen, ami hasznal. Szo nelkul ott hagyod es csak akkor vagy hajlando errol beszelni vele, ha bocsanatot ker.
Ilyen seggfej pasit en meg soha nem lattam.
12 Ja, elnézést. Azt hittem valóban zavar amit mond. Ha így lenne, akkor elmenne a kedved abban a pillanatban a szextől. A szex megvonás az, amikor van kedved neked is, de nem csinálod. Ezt nem is ajánlotta senki. De ezek szerint mégsem annyira zavaró.
Viszont van egy rossz hírem. Hiába pampogsz soha nem fogja abbahagyni. Ha mondja, hanem ugyanaz történik. Semmi.
Az ilyen féle tiszteletlenséget(a kérésed semmibevétele) csak azok a férfiak merik maguknak megengedni, akik tudják, hogy "ennyit ér" a párjuk.
Az is sokat elárul, hogy ennyire félsz tenni az ellen, ami zavar. Mi lesz ha nem húzod meg magad? Félsz, hogy otthagy? Talán nem találnál másik ilyen kiváló prtnert?
“ Bármennyire is elképzelhetetlen ez néhány "olvasó" számára, én ezt az embert szeretem. Miért hagynám el egy olyan buta szokás miatt, ami megváltoztatható?
Egyetemet végzett informatikus fiúról van szó, talán csak nevelhető még, ha az egyetemet is 4,3-as átlaggal el tudta végezni.“
Te az anyja vagy, vagy a baratnoje?
2.
Tudod az alkoholista parjuk altal felholtra vert nok is gyakran mondogatjak: de hat en szeretem ot!!
Akkor egeszsegedre:)
Amennyira eszlenynek tunsz, (tanacsokat kersz, majd letamadod a tanacsokat ado embereket) meg is erdemled ;)
“ Miért hagynám el egy olyan buta szokás miatt, ami megváltoztatható? ”
“Már vagy fél éve mindennap mondom neki, hogy felejtse el ezt a szót, de mintha a falnak mondanám. “
Okos kislány.....🤣🤣🤣🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!