Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne leszoktatni egy nem éppen szép csengésű szóról a barátomat?
Szexmegvonás, ezzel való zsarolás végtelenül buta lépés és nagyon alacsony EQ tanubizonysága. Továbbá, sokkal többet áratsz ezzel magadnak és a kapcsolatnak, mint amekkora hatást elérnél. Alapból gusztusztalan úgy beállítani a szexet, mintha az egy kegy lene, amit a nő gyakorol, amikor legalább annyira vágyik rá, mint a férfi. Ahol ez nem így van, érdemes az okokat felutatni.
Nem voltál túl messze a lényegtől, amikor az intelligenciáját kérdőre vontad. Tényleg buta ember az olyan, aki még egy ekkora kirohanást is vigyorgó arccal hallgat. Nem vesz téged komolyan és nem tisztel. Továbbá infantilis a srác. Na de ez a te dolgod, hogy ilyen neked jó.
Mit tehetsz? Szinte mindegy, de a lényeg, hogy tegyél valamit. Nem szavakban kell keménynek lenni, hanem tettekben. Éreztetni kell, hogy ez neked rosszul esik, megbánt vele.
Semmivel, mivel azért csinálja ezt, mint a többi bunkó pasi, aki idegesíti a nőjét: mert feltehetően nem veszi komolyan azt.
Elhagyni úgysem fogod, szóval tovább buzerálhat téged.
Egyébként meg volt itt egy csaj az oldalon, még évekkel ezelőtt, akivel a pasija azzal szórakozott, hogy orál előtt mindig ezt mondta neki:.
"Harapd csak meg kolbász úrfit!"
A csaj eleinte ezt viccesnek tartotta, de aztán már idegesítette, azért jött ide, hogy segítséget kérjen a leszoktatásban. Nyilván abból sem lett semmi.
Nekem mindig csak huszonéves nőkkel kezdődtek a kapcsolataim.
20+, 12, 6 évig tartottak, így lettem 60+.
Most már jobban értem miért.
Akarmikor kimondja ezt a szot ( akar szex kozepen ), azonnal fogod magad, es szo nelkul kisetalsz a szobabol.
Ha megkerdezi mi van, elmondod neki, hogy mar egy parszor elmagyaraztad mi a problemad ezzel a kifejezessel.
Ezt addig csinald, amig meg nem erti.
Ha igy sem megy, hagyd a francba es keress egy ertelmes embert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!