Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Akik egy éjszakásoztok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Akik egy éjszakásoztok ti megbíztok a fiúba?

Figyelt kérdés

Mennnyi idő még kialakul a bizalom? Általában kivel fekszetek le? Buliban ismerkedtek vagy tényleg vannak akik interneten keresne valakit erre a célra? Mennyit beszélgettek előtte? Milyenek a tapasztalatok fiúk terén?

Nem fura érzés? Nincs utánna olyan érzésed, hogy kihasználtak vagy nem kéne vagy üres érzés?

febr. 15. 19:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Fél óra/óra alatt. Bárkivel. Vannak normálisak, de nem mindig könnyű kifogni.
febr. 15. 19:30
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
#2: Ismerkedünk? :)
febr. 15. 19:45
 3/14 A kérdező kommentje:
1es sosem voltam kivizsgáláson. Kicsinek is nehezen ment az írás görcsös a kezem és felcserélek betűket tollbamondásnál lemaradtam a tanár mindig kiabált velem. Összecserélem a betűket szavakat kihagyjok vagy már előbb írom, a vesszővel mindig problémába vagyok. Bizonyos szavakkal mint az alatt legszívesebben két l-el írnám. De örülök, hogy felnőtt emberek is képesek még ebbe belekötni ahelyett, hogy a lényeget fognák meg mondjuk amiről írtam.
febr. 15. 19:46
 4/14 A kérdező kommentje:

Hidd el sokat gyakoroltam kellett gyakorolnom otthon kicsinek pedig utáltam. Rosszul voltam a tollbamondástól hányingerem volt.

Az, hogy így tudok írni sok munka van benne.

febr. 15. 19:48
 5/14 anonim ***** válasza:
12%
#4: ezek mind csak kifogások. Kicsit oda kéne figyelni, és menne az...
febr. 15. 19:48
 6/14 A kérdező kommentje:
Hülyeség miért szerinted direkt nem írok helyesen kihagyjok betűket?
febr. 15. 19:50
 7/14 A kérdező kommentje:
Hidd el ha kurvára azon görcsölnék még mindig , hogyjan írok akkor sem menne tökéletesen. Ez van valami nekem se megy
febr. 15. 19:51
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Nem bízok meg. Ezért nem is egyéjszakásozok...
febr. 15. 19:52
 9/14 anonim ***** válasza:
52%
#8: és ha elküldés előtt elolvasod még egyszer (én mindig megteszem), akkor sem tűnik fel, hogy hiányoznak betűk?
febr. 15. 19:54
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

*kihagyok

*hogyan

Az írásképen sokat javít, ha sokat olvasol. Önkéntelenül is elkezded helyesen leírni a szavakat, ha sokszor látod őket leírva. És a vesszőket is helyesebben használod. Alkalmi elütések, félregépelések nyilván így is akadhatnak, de azért érezhető a különbség egy olyan ember írása között, aki már elolvasott életében 3-4 könyvet, meg olyan valaki között, aki a kötelezőket se vette a kezébe soha.

Amúgy fő kérdésre: nincs fix minta, ami alapján megyek. Azért az egyéjszakás részemről egy tényleg rövid ismerettséget feltételez, így inkább élőben dől el, személyes szimpátia alapján, hogy ebből lesz-e valami vagy sem. És egyáltalán nincs bennem utána hiányérzet meg megbánás, sem olyan gondolat, hogy kihasználtak, főleg, mert olyankor általában én is pont ugyanúgy kihasználom a férfit, mint ő engem. Amikor kielégült és jó érzelmi pillanatomban vagyok, akkor sosem megyek bele egy kalandba, de ha csak egy kósza dugásra vágyom, akkor simán, mert akkor éppen erre van szükségem. Ez kétirányú, a férfi is jogosan várhatná el, hogy másnap felhívjam, de hát na... Ha belőle csak a farka kellett, akkor én miért sértődjek meg, hogy esetleg belőlem is csak a puncim volt érdekes számára?

febr. 15. 19:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!