Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Problémák együttlétkor, mi a megoldás?
Párommal 10 hónapja vagyunk együtt, ebből 9 aktív nemi élettel. Nekem ő az első minden téren.
Az elején sem volt egyszerű az orgazmus, sőt, szerintem az első 2-3 hónapban nem is éltem át, de nyilván a kezdetben még meg kell ismerkednem az újdonságokkal, mi esik jól, mi nem, stb.
Aztán utána néha-néha, pár hetente összejött párszor. Volt 1,5 hét amikor csodával határos módon minden alkalommal sikerült. Azóta, már majdnem 2 hónapja megint semmi.
Rendszeresen szeretkezünk (kétnaponta/naponta). Eddig egyetlen pózban sikerült és maradtunk annál. Ami az én problémám, hogy előjáték viszont nincs, én adok (és ezt szívesen teszem), de nem kapok.
Lehet, hogy ebben rejlik a “titok”?
Illetve több időre lenne szükségem valószínűleg, bár már volt, hogy nem telt bele 10 percbe és sikerült.
Teljesen tanácstalan vagyok, velem van valami gond? Létezik, hogy a hüvelyben történt valami?
Minden véleményre kiváncsi vagyok. 😊
20/L
Az, hogy mèg nem csinàlta, az inkàbb kifogàs, mint indok. Itt az ideje elkezdeni. Ő is "szűz szàjjal" ismert meg tèged...
Nem vagy megerőszakolva, de nőkènt kezelve sem...
Amùgy ilyen tutyi-mutyi alakkal nekem is volt dolgom. Időpocsèkolàs...
Figyi Józsi! Nincs orgazmusom, kell az élőjáték, ha nem csináltál ilyet, akkor meglehet tanulni.
Kb ennyi!
N
Miért szexelsz vele, ha sosincs orgazmusod, csak neki? Nem érzed, hogy önző a barátod és hidegen hagyja a te orgazmusod, boldogságod?
Mi a megoldás? Keress olyan férfit aki nem ürítő tartálynak használ, hanem szeret.
Beszéltem vele. Megértő volt és mostantól rajta lesz az ügyön.
De szerinte nekem kellene ismernem magamat. Részben igaz, na de nélküle nem tud kitapasztalni, hogy odabent mi hogy jó. Ahhoz kell a férfi is. 😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!