Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Problémák együttlétkor, mi a megoldás?
Párommal 10 hónapja vagyunk együtt, ebből 9 aktív nemi élettel. Nekem ő az első minden téren.
Az elején sem volt egyszerű az orgazmus, sőt, szerintem az első 2-3 hónapban nem is éltem át, de nyilván a kezdetben még meg kell ismerkednem az újdonságokkal, mi esik jól, mi nem, stb.
Aztán utána néha-néha, pár hetente összejött párszor. Volt 1,5 hét amikor csodával határos módon minden alkalommal sikerült. Azóta, már majdnem 2 hónapja megint semmi.
Rendszeresen szeretkezünk (kétnaponta/naponta). Eddig egyetlen pózban sikerült és maradtunk annál. Ami az én problémám, hogy előjáték viszont nincs, én adok (és ezt szívesen teszem), de nem kapok.
Lehet, hogy ebben rejlik a “titok”?
Illetve több időre lenne szükségem valószínűleg, bár már volt, hogy nem telt bele 10 percbe és sikerült.
Teljesen tanácstalan vagyok, velem van valami gond? Létezik, hogy a hüvelyben történt valami?
Minden véleményre kiváncsi vagyok. 😊
20/L
Ami az én problémám, hogy előjáték viszont nincs, én adok (és ezt szívesen teszem), de nem kapok.
Ez a baj...
Akkor te gyakorlatilag szaraz vagy, amikor beralja? Vagy mi?
Akkor te meg vagy eroszakolva 9 honapja...
"előjáték viszont nincs, én adok (és ezt szívesen teszem), de nem kapok."
Olyan szinten nincs önbecsülésed, hogy azt rossz nézniXDDD
Majd ha a következő palid úgy kinyal, ahogy azt kell, minden együtt töltött percet bánni fogsz ezzel a szerencsétlennel:D
Amúgyis, ki minek tart olyan palit, aki nemis nyal?
Bárcsak egyszer az életben képes lennék hüvelyi orgazmusra pusztán a behatolástól, komolyan mondom én lennék a legboldogabb.
Szerintem örülj neki, hogy ilyen sokszor sikerült ezt elérni, ráadásul első kapcsolatban, nagyon sok nő egyszerűen nem képes hüvelyi orgazmusra.
Az előjáték viszont probléma. Mármint, ha nem okoz fájdalmat a behatolás, ezt nyilván írtad volna ha úgy lenne, akkor összességében nem vagy "megerőszakolva".
De ha te szeretnéd, illetve ha BÁRMIT szeretnél a párodtól szex közben, arra van egy egyszerű megoldás: kinyitod a szádat és megmondod, hogy "Jóska légyszi nyalj egy kicsit". Vagy akármi. Ez az egész párkapcsolat alapja, kommunikáció.
és miért nem szólsz neki hogy vágysz előjátékra? elég fontos a kommunikáció a szexben...
ha masztizol mindig el tudsz menni? szex közben esetleg izgatod a csiklód? az is kellemes tud lenni.
de mindenképp izgasson, jó sokáig. furcsállom hogy magától nem csinálja. de ha nem,hát szólj neki. ki kell tapasztalnod mi a jó neked és ezt megosztani vele..
24N
Köszönöm az építő véleményeket. :)
Szerencsére a nedvesedéssel ritkán van problémám.
Nem vagyok megerőszakolva.
Nem tudom én sem hova tenni, eddig csak finom kértem, utaltam, hogy jól esne előjáték. Egyszer azt mondta, hogy ő ilyet még nem csinált. Azt el tudom képzelni, hogy a tapasztalatlanság miatt nem akarja, viszont azt nem tudom elképzelni, hogy még nem csinálta soha. Volt már jó pár kapcsolata, nem létezik hogy egyik csaj se igényelte.
Igen a kommunikáció a kulcs, csak nem tudom hogy kezdjek bele. Nem akarom őt se megbántani, mert nagyon szeretem.
Ja és nálunk nincs olyan hogy 1. menet, 2. menet, 3. menet.
Ő az első után elfekszik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!