Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom szerint túl nagyon az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szerint túl nagyon az igényeim,elkényeztetett HP vagyok..?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok,szerintetek is??

Többször mondta már nekem,hogy milyen nagyok az igényeim pl arra mondta először,hogy amikor megyek át hozzá akkor megszoktam kérni,hogy jöjjön ki elém kb 8 percre lakik a megállótól. Nagyon ritkán tette ezt meg,leginkább a kapcsoalt elején,de már akkor is modnta,hogy neki ez nem szokás ő ilyet nem csinál,eltalálok hozzá egyedül is. Mondtam neki,hogy most itt a téli idő,korán lesz sötét,kijöhetne elém,de szerinte hiszti és elkényeztetett vagyok úgyhogy nem jön.

A második dolog amire ezt mondta,hogy amikor miatta veszünk össze akkor én elvárom,hogy ne csak annyit lökjön oda,hogy jó bocsi,hanem fejtse ki hogy miben sértett meg,és esetlegesen próbáljon meg változtatni,mármint hogy leglaább mondja ezt,hogy próbálkozni fog. Mert ő minden vitánál ennyit tesz,hogy bocsi,na felejtsd el az egészet mert azt mondtam hogy bocsi. És szerintem ez egy nulla,mert mindig ugyanoda jutunk,nem gonodlja át mit hibázott stb..erre is azt modnta nagyok az igényeim,elkényeztetett vagyok.

Akkor ,hogy elvárom,hogy ő is átjöjjön néha hozzám,ne csak én hozzá,mert 4-5x én megyek ő meg 1 max 2 x. És mostanában sok vitánk volt,akkor megkértem,hogy akkor jöjjön át itt megbeszélni,de erre is azt modnta,hogy ő biztos nem,mindig van kifogása,hogy épp esik az eső,van más dolga,fáradt stb. Ezért is HP vagyok,mert miket el nem várok,hogy átjöjjön..

Komolyan elgondolkoztam,hogy ezek a dolgok olyan hűde nagy igények?? MErt én nem erre mondanám... a másik az,hogy nem értem ,hogy eddigi barátnői semmit nem vártak úgymond el?? MErt azt modnta eddig egy barántőjéért se kellett kimenni sehova,és ők mindent megértettek,ha nem ment át x napig vagy nem tlaálkoztak vagy nem beszéltek senkit nem érdekelt és mások elfogadják ha csak annyit mond,hogy bocsi. Ezért számára én extrém kényes HP vagyok..

Nem tudom mit tehetnék amúgy,hogy kicsit emberelje meg magát. Mondtam már neki szép szóval is,kedvesen,rendesen,mostanában már ingeültebben is,passzívan is,mindenhogy megkértem,hogy kérjen bocsánatot rendesen vagy erőltesse meg magát,ha látni akar,vagy tegyen picit jobban a dolgokért,de úgy látom nem használ semmit. Ugyan szeretem,de aki ennyire nem tesz értem semmit attól később mit várhatok? VAgy túl gondolom azegészet??

2020. okt. 14. 08:35
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam el az előző válaszokat, a kérdésedre válaszolva meg azt tudom mondani, hogy a pasid egy gyerek és nem jár neki az, ami a felnőtteknek pl. egy KAPCSOLAT.
2020. okt. 14. 12:47
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

"A pasi sokkal jobb pasi, mint amennyire te jó"

Ez nem így működik. Csak a ronda lúzerek fejében.

2020. okt. 14. 12:55
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

"A pasi sokkal jobb pasi, mint amennyire te jó csaj vagy. Bármikor kap helyetted hasonló külsejű lányt. Belső dolgok meg ennél pasasnál nem számítanak. Vagy váltasz kevésbé menő pasira, vagy le kell mondanod ezekről az apró extrákról."

Akkor kérek szépen magyarázatot a saját példámra.

Az exem minden megengedett magának velem szemben. Ocsmány beszéd, szexuális igényeim telibe sz.arása (nem érdekelte, hogy nekem jó-e), megalázás, mindig én járkáltam hozzá, folyamatosan más nőket istenített, engem meg kritizált. Mellé ronda pasi volt, gebe alkattal, csúnya arccal és ocsány cápafogsorral, nem "átlagos" vagy "elmegy", hanem olyan, hogy csomó embernek undorító/röhögni való a külseje. Szakítás után erőszakos volt, zaklatott, érzelmileg terrorizált.

Ezzel szemben a mostani párom jóképű, nem a kigyúrt modell fajta, hanem simán csak magas, arcra is helyes, héba-hóba sportolgató pasi. Simán meg tudna szerezni rengeteg nőt, volt olyan, hogy kifejezetten szexelni hívta egy csaj.

Ő pedig lassan 8 éve a párom, SOHA nem bántott, nem beszélt velem tiszteletlenül, 0 agresszió van benne, bárhová kijön elém, ha szeretném, magától ajánlja fel, ő maga utálja, ha este, sötétben, egyedül járkálok pl. a vasútállomás környékén (felénk ott sok fura alak tanyázik), és úgy érzem, ennyi év után sem kopott a szeretete minimálisan sem.

Akkor hogy is van ez? Az első párom vagy 10 kategóriával volt alattam, mint amilyen én vagyok a nők között, mégis undorítóan bánt velem.

(Halkan felteszem a költői kérdést: TALÁN nem lehet ESETLEG az, hogy nem ettől függ, hanem magától a személyiségtől?)

2020. okt. 14. 13:48
 34/36 anonim ***** válasza:
Várjuk a jövőbeli fejleményeket, hogy mikor fogja megpróbálni magát visszaédesgetni.
2020. okt. 14. 14:31
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

33, adtál némi reményt az írásoddal. 🙂 Te magad pedig nagyon szerencsés vagy!!

26L

2020. okt. 14. 16:25
 36/36 A kérdező kommentje:

33, Ez amúgy hasonló nálam is. Mármint ő aki így bánt velem annyira nem helyes srác. Persze egyáltalán nem sorolnám csúnya pasi kategóriába,de abszolút nem az jut eszedbe,hogy helyes ,ha ránézel. És eddigi összes barátom közül ő engedte meg magának a leginkább a legalpáribb viselkedést. Tegnap este még felhívott telefonon,elég oskat veszekdünk és ott is elmondta,hogy ő nem lesz "papucs" . Neki valahol bekattant szerintem,hogy minden papucsság amiben a nőnek kedveskedsz.

Azelőtti párom nagyon helyes férfi volt, érdekes neki soha nem volt problémája azzal,hogy kisétáljon elém vagy haza kísérjen,vagy vegyen virágot,vagy átjöjjön akár esőben is,hogy ő emelje meg a nehezebb dolgokat ,soha más nőkre sem nézett.

Igazából most lehet hülyeség ,de szerintem neki baja van az önértékelésével és azt hiszi,ha így bánik egy nővel majd pont ezzel fog tiszteletet szerzni vagy ettől lesz férfias. Holott szerintem ezzel csak azt vívja ki,hogy kevésbé tiszteljem,mert azt látom ,hogy semmire nem hajalndó értem akit elvileg szeret és a nőt inkább védelmezni és szeretni kell,nem pedig szándékosan elutasító, nagyképű kisfiúként viselkedni.

2020. okt. 15. 07:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!