Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint túl nagyon az igényeim,elkényeztetett HP vagyok..?
Mit gondoltok,szerintetek is??
Többször mondta már nekem,hogy milyen nagyok az igényeim pl arra mondta először,hogy amikor megyek át hozzá akkor megszoktam kérni,hogy jöjjön ki elém kb 8 percre lakik a megállótól. Nagyon ritkán tette ezt meg,leginkább a kapcsoalt elején,de már akkor is modnta,hogy neki ez nem szokás ő ilyet nem csinál,eltalálok hozzá egyedül is. Mondtam neki,hogy most itt a téli idő,korán lesz sötét,kijöhetne elém,de szerinte hiszti és elkényeztetett vagyok úgyhogy nem jön.
A második dolog amire ezt mondta,hogy amikor miatta veszünk össze akkor én elvárom,hogy ne csak annyit lökjön oda,hogy jó bocsi,hanem fejtse ki hogy miben sértett meg,és esetlegesen próbáljon meg változtatni,mármint hogy leglaább mondja ezt,hogy próbálkozni fog. Mert ő minden vitánál ennyit tesz,hogy bocsi,na felejtsd el az egészet mert azt mondtam hogy bocsi. És szerintem ez egy nulla,mert mindig ugyanoda jutunk,nem gonodlja át mit hibázott stb..erre is azt modnta nagyok az igényeim,elkényeztetett vagyok.
Akkor ,hogy elvárom,hogy ő is átjöjjön néha hozzám,ne csak én hozzá,mert 4-5x én megyek ő meg 1 max 2 x. És mostanában sok vitánk volt,akkor megkértem,hogy akkor jöjjön át itt megbeszélni,de erre is azt modnta,hogy ő biztos nem,mindig van kifogása,hogy épp esik az eső,van más dolga,fáradt stb. Ezért is HP vagyok,mert miket el nem várok,hogy átjöjjön..
Komolyan elgondolkoztam,hogy ezek a dolgok olyan hűde nagy igények?? MErt én nem erre mondanám... a másik az,hogy nem értem ,hogy eddigi barátnői semmit nem vártak úgymond el?? MErt azt modnta eddig egy barántőjéért se kellett kimenni sehova,és ők mindent megértettek,ha nem ment át x napig vagy nem tlaálkoztak vagy nem beszéltek senkit nem érdekelt és mások elfogadják ha csak annyit mond,hogy bocsi. Ezért számára én extrém kényes HP vagyok..
Nem tudom mit tehetnék amúgy,hogy kicsit emberelje meg magát. Mondtam már neki szép szóval is,kedvesen,rendesen,mostanában már ingeültebben is,passzívan is,mindenhogy megkértem,hogy kérjen bocsánatot rendesen vagy erőltesse meg magát,ha látni akar,vagy tegyen picit jobban a dolgokért,de úgy látom nem használ semmit. Ugyan szeretem,de aki ennyire nem tesz értem semmit attól később mit várhatok? VAgy túl gondolom azegészet??
18,köszöm a válaszodat igazán tetszett!
Amúgy szakítottunk most.. nevetségesen sms-ben.
Elmondtam neki korrekten ezeket,hogy rosszul esik,hogy ilyen stb,aztán megírtam,hogyha nem változtat vagy nem akar akkor hagyjuk egymást,de ha úgy érzi képes vagy akar,akkor meghallgatom. Erre csak azt mindta,hogy nevetséges vagyok és szia :)
Végülis ez mindent elmond arról,hogy miképpen viszonyult hozzám.
Köszi mindenkinek!
Szerintem inkább a pasid HP, elkényeztetett, lusta, önző.
Én a helyedben hagynám, hogy inkább másnak keserítse meg az életét.
17es!
Milyen apró extrák? Tese vagy százas! Ezek alap dolgok kellenek, hogy legyenek.
Nemhiába van ennyi nyavalygó pali itt, aztán csoda, hogy nincs nőjük.
Ha ezek valakinek nagy dolgok, fáradság...akkor semmire se való, nem, hogy normális kapcsolatra.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!