Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom szerint túl nagyon az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szerint túl nagyon az igényeim,elkényeztetett HP vagyok..?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok,szerintetek is??

Többször mondta már nekem,hogy milyen nagyok az igényeim pl arra mondta először,hogy amikor megyek át hozzá akkor megszoktam kérni,hogy jöjjön ki elém kb 8 percre lakik a megállótól. Nagyon ritkán tette ezt meg,leginkább a kapcsoalt elején,de már akkor is modnta,hogy neki ez nem szokás ő ilyet nem csinál,eltalálok hozzá egyedül is. Mondtam neki,hogy most itt a téli idő,korán lesz sötét,kijöhetne elém,de szerinte hiszti és elkényeztetett vagyok úgyhogy nem jön.

A második dolog amire ezt mondta,hogy amikor miatta veszünk össze akkor én elvárom,hogy ne csak annyit lökjön oda,hogy jó bocsi,hanem fejtse ki hogy miben sértett meg,és esetlegesen próbáljon meg változtatni,mármint hogy leglaább mondja ezt,hogy próbálkozni fog. Mert ő minden vitánál ennyit tesz,hogy bocsi,na felejtsd el az egészet mert azt mondtam hogy bocsi. És szerintem ez egy nulla,mert mindig ugyanoda jutunk,nem gonodlja át mit hibázott stb..erre is azt modnta nagyok az igényeim,elkényeztetett vagyok.

Akkor ,hogy elvárom,hogy ő is átjöjjön néha hozzám,ne csak én hozzá,mert 4-5x én megyek ő meg 1 max 2 x. És mostanában sok vitánk volt,akkor megkértem,hogy akkor jöjjön át itt megbeszélni,de erre is azt modnta,hogy ő biztos nem,mindig van kifogása,hogy épp esik az eső,van más dolga,fáradt stb. Ezért is HP vagyok,mert miket el nem várok,hogy átjöjjön..

Komolyan elgondolkoztam,hogy ezek a dolgok olyan hűde nagy igények?? MErt én nem erre mondanám... a másik az,hogy nem értem ,hogy eddigi barátnői semmit nem vártak úgymond el?? MErt azt modnta eddig egy barántőjéért se kellett kimenni sehova,és ők mindent megértettek,ha nem ment át x napig vagy nem tlaálkoztak vagy nem beszéltek senkit nem érdekelt és mások elfogadják ha csak annyit mond,hogy bocsi. Ezért számára én extrém kényes HP vagyok..

Nem tudom mit tehetnék amúgy,hogy kicsit emberelje meg magát. Mondtam már neki szép szóval is,kedvesen,rendesen,mostanában már ingeültebben is,passzívan is,mindenhogy megkértem,hogy kérjen bocsánatot rendesen vagy erőltesse meg magát,ha látni akar,vagy tegyen picit jobban a dolgokért,de úgy látom nem használ semmit. Ugyan szeretem,de aki ennyire nem tesz értem semmit attól később mit várhatok? VAgy túl gondolom azegészet??

2020. okt. 14. 08:35
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
2%

8-as.

De goldiggerre céloztam... az ilyen emberek miatt lett szar a közösségi média, aki mindenre hiperérzékeny és mindent támadásnak vesz.

Kijöhetne elé, valószínűleg nem azt jelenti, hogy álljon már a buszmegállóban és sétáljanak haza, hanem gyorsan dobja haza kocsival.

"De azért a másik problémáit illik meghallgatni, a közöseket együtt megoodani. Odafigyelni egymásra, kommunikáció. Ezek alap dolgok."

Látszik, hogy nem volt még olyannal kapcsolatod aki minden szarba belekötött. Nekem volt, sőt ismerőseim többségének is. Tudod mit, adok példát. Elment a lány a barátjához aludni és 2-3 alkalom után elkezdett rendezkedni nála, amihez a srác hozzászólt, hogy ehhez még korai egyből kirobbant a vita, amit a srác csak elhallgatott. Másik példa, átment segíteni másnak mert megígérte, erre otthon balhé lett mert, hogy másnak persze ugrik mindenre(szintén a válasz kb egy bocsánat volt)... Na és ilyen szintű veszekedésekből rohadt sok van. Kommunikáció felnőtt emberek között működik, akik a kritikát is eltudják viselni és magukba tudnak szállni. Az emberek többsége meg nem ilyen.

2020. okt. 14. 09:48
 12/36 anonim ***** válasza:
6%
Én ACER-es vagyok.
2020. okt. 14. 09:50
 13/36 anonim ***** válasza:
2%

Ja igen írják sokan, honnan gondoltam hogy mit jelent a kijönni elé.

2020 van, valószínűleg van kocsi minden háztartásban. Innentől kezdve nem gondolom, hogy egy séta lenne a "kijönni elém" főleg felnőtt kategóriában, mert tiniknél még esetleg.

2020. okt. 14. 09:51
 14/36 orton ***** válasza:
8%

Az hogy "ok bocsi" és ugyanazt csinálja = hogy éretlen és nem figyel rád.

Próbálj meg neki segíteni, elmondani hogy ez így miért nem működik, úgy érzed nem figyel rád, ha elmondasz neki valami problémát, amitől úgy érzed nem szeret.

Az hogy kijön-e eléd...nos, nem járhat ki eléd senki életed végéig. Mi lesz ha jöttök haza a munkából? Ő legyen otthon már 10 perccel hamarabb, hogy kimenjen eléd akkor is? Vagy ennyire veszélyes környéken lakik? Esetleg kiskorú vagy még?

2020. okt. 14. 09:59
 15/36 anonim válasza:
78%
Ez a srác egy kisgyerek.
2020. okt. 14. 10:03
 16/36 A kérdező kommentje:

12,14 már bocsánat,de a kijönni elém az gyalog kijönni nem kocsival. És miért alap,hogy mindenkinél van kocsi? A barátomnak nincs kocsija, akkor mi már nem vagyunk felnőttek?? IGen,lusta kisétálni elém erről van szó,azt mondja,ha lenne kocsija akkor kjönne értem :D amire modntam,hogy ha gyalog nem tud kijönni akkor kocsival sem fog az fix.Mert ott meg a forgalom és majd a benzin meg miegymás lesz a kifogás.

A másik én egyáltlaán nem problémázok a dologokon,szinte mindig vele van valami. LEgutóbb egyszer csak fogta magát és megsértődött,megkérdeztem mi baja és azt találta mondani,hogy hát ő úgy látta mintha nekem valami bajom lenne :D hiába győzködtem hogy semmi bajom,már vigasztalhatatlan volt és ebből két napig durca volt, és már annyira sértő lett a viselkedése,hogy nem bírtam. Ekkor modntam neki,hogy gondolkojon el,meg így nem vislekedünk senkivel ahogy ő tette. És csak azért sem akart rendesen beszélni róla,csak lesöpörte magáról,hogy hát igen elítélendő.

Amúgy elvileg szeret,vagyis mondani mondja nekem. Mindenhova visz magával,mármint családhoz,barátokhoz. Amikor együtt vagyunk elvagyunk nagyon jól. Nem szoktunk gyakran vitázni. Valóban vannak ilyen apró dolgok amik zavarnak mint ez a nem jön ki elém soha,nem telefonál,nem kér őszintén bocsánatot,úgy érzem semmit nem tesz meg kb értem. Mert amíg ott vagyok kartávra addig aranyos velem ,cuki,de ha meg kellene mozdulni értem akármit is akkor az már köszi nem. Lehet túl lusta. Ezt el is fogadom,hogy lusta,de pont a szerelméért se tesz meg semmit? Meg nagyon makacs,önző, ha kérek valamit akkor csak azért sem teszi meg. Ezt nem értem ezt a mentalitást,hogy csak azért se kérek bocsánatot,vagy hívlak fel vagy teszek meg bármit érted,mert kérted akkor én nm teszem meg..

2020. okt. 14. 10:05
 17/36 anonim ***** válasza:
72%

Nem akarom megbántani az érzéseidet, de szerintem nem nagyok az igényeid, hanem inkább kicsik, ha te futsz egy olyan pasi után, aki a leírtak alapján se nem szeret igazán, se fontos nem vagy neki.

Egy sima barát, barátnő elé kisétálok a megállóba, ha hozzám jön látogatóba és ki is kísérem, mikor elmegy. Mit mondd el szerinted egy kapcsolatról, ha egy férfiban annyi előzékenység nincsen, hogy ezt - nemhogy önmagától, de még kifejezett kérésre sem - megtegye azért a nőért, akit (elvileg) szeret?

A bocsánatkérést, illetve a változtatásra tett ígéretet nem erőltetném a helyedben, mert nincs semmi értelme, ha nem őszinte.

Másrészt, amikor te úgy fogalmazol, hogy "amikor miatta veszünk össze", az nem az objektív igazság, hanem a te saját, szubjektív érzékelésed, amiről simán lehet, hogy az adott helyzetben neki meg az meglátásra, hogy "miattad" vesztetek össze.

Annyit jogosan elvárhatsz a másiktól egy kapcsolatban, hogy vita, nézeteltérés esetén (kölcsönösen ) végighallgasson, és normális hangnemben megbeszéljétek a történteket.

Azt viszont nem tőle kérne elvárnod, hogy "fejtse ki, hogy miben sértett meg". Annyit tehetsz, és érdemes is tenned, hogy te elmondod neki, hogy bizonyos viselkedése belőled milyen érzéseket váltott ki,

és hagyod neki, hogy ezen elgondolkozzon, és - ha belátja, hogy szükséges, akkor változtasson.

Ezen túl abban van még mozgástered, hogy átgondolod, hogy te az egészséges önbecsüléseddel mit tudsz elfogadni egy kapcsolatban, és mi az, amit nem, és - lehetőleg veszekedés, ingerültség,felemelt hang és esetleges passzív-agresszív viselkedés nélkül, kedvesen, szelíden, nőiesen kommunikálva - meghúzod a saját határaidat.

Azt tudnám tanácsolni neked, hogy keress magadban egy őszinte választ arra a kérdésre, hogy ennek a férfinak a szemében Te ÉRTÉKES vagy, vagy csak HASZNOS (mindaddig, amíg nem jön olyan nő az életében, akit tényleg értékelni tud, és akinél nem lesz mindegy neki, hogy kisétál-e az életéből ahelyett, hogy újra meg újra átkocogna hozzá, hogy neki kelljen férfi létére kimozdulnia, ha éppen fáradt, esik az eső, most nincs kedve stb.).

2020. okt. 14. 10:10
 18/36 anonim ***** válasza:
55%
Amíg csak a buszmegállóst olvastam, addig úgy voltam vele, hogy tényleg elkényeztetett HP vagy, mert az abszurd, hogy felnőtt emberért kimenjenek meg kísérgessék, mint valami óvodást. Viszont az összes többi ponton neked adtam igazat. Szerintem ennél egyedül is jobb és csak jobbat találnál később, ne pazarold az életed egy olyan emberre, aki nem szeret és nem tisztel téged. Mondani baromi könnyű, de ha a tettek teljesen szembemennek a szavakkal akkor nyilván nem szabad a szavaknak hinni.
2020. okt. 14. 10:11
 19/36 Sunshinedoll ***** válasza:
72%
Nincsenek nagy igényeid, a pasid egy lusta dög, és próbálja az egész helyzetet úgy megfordítani, hogy még te érezd magad sz-rul, amiért alapvető dolgokat elvársz egy kapcsolatban, mint az egészséges kommunikáció, ha megbánt téged vagy a kölcsönös erőfeszítés a találkozókért...
2020. okt. 14. 10:15
 20/36 anonim ***** válasza:
77%
Hagyd ott..
2020. okt. 14. 10:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!