Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelitek azt hogy a párotok exe jelen van az életetekben a közös gyerek miatt?

Én. Em vagyok megkeseredett ex, mert nem vagyok ex.
Ettől függetlenül látom, hogy szépen elmarod a gyerek mellől az apját. Neked gyerek nélküli pasi kéne nekem is az kellett, teljesen alkalmatlan vagyok gyerekes pasival való kapcsolatra. Csak én ezt beláttam 20 évvel ezelőtt, szakítottam és kerestem egy gyerektelen pasit. Életem legjobb döntése volt.

"Ez teljesen oké és mondom mint kívülálló én is sajnálom a gyereket, de első sorban a saját családomat fogom mindig védeni, szerintem mindenki így tenne"
A "parod" csaladja a gyereke es a guerekenek az anyja! Egy rendes normalis ferfi nem ugy valik , hogy a gyereke anyja egy idegenne valik! Csak a legalja embereknel modszer ez! A szuloknek kotelesseguk egymast is tamogatni. Hiszen ketten felelosek a gyermekukert.
Nem vagy te neki csalad, nem is leszel. Es ezen nem valtoztat semmilyen papir.

" A párom engem és a leendő gyermekeinket tekint a családjának és ezen a ti véleményetek semmit sem változtat."
Az eleg nagy baj! Mi lesz amikor rad un , ugy mint az "ex" csaladjara?! Majd remelem akkor is ilyen nagy lesz a szad!

"Amúgy a bírósági határozatban benne áll hogy csak a gyerek miatt keresheti a párom és kötelesek tiszteletben tartani egymás magánéletét"
Hogy micsoda? Ez nekem santit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!