Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelitek azt hogy a párotok exe jelen van az életetekben a közös gyerek miatt?

Gratulálok a leendő esküvőhöz.
Ti egy család lesztek. A férjednek meg lesz egy másik családja is, hiszen a gyereke nem ex gyerek.

Én exként írtam ide (fentebb), de a válást én kezdeményetem. Példát vehetnének sokan tőlünk, hogyan kell normálisan elválni. Az exem mégis az új feleség "nyaggatására" egyre kevesebbszer vitte el a fiamat(ezekre úgy rájön az ember, később hallottam is az exem tesóitól), ezek a fiamon csapódtak le. Ennek ellenére nem mondtam rosszat rá, sőt senkinek nem engedtem rosszat mondani az exemre. Mostanra már alig találkoznak, csak nagyon ritkán beszélnek, mert a fiam már nem igényli a vele való találkozást.
Tehát nem mindenki megkeseredett aki ide ír. De ha megkeseredett, akkor is szíve-joga, hiszen az apa nem törődik már a saját gyerekével. Ez fáj egy nőnek, hogy valaha akivel közösen gyereket vállaltak, annyira érdektelen lesz a gyerekhez. Tudod milyen károkat tud okozni egy gyerek lelkében? Ha nem tudod, akkor olvass utánna. Mit gondolsz, miért van olyan sok sérült gyerek? Mert elhagyták. Mert az apjuk éppen az új életét építi fel, de őt ebből kihagyják. Pedig lehetne ezt szépen is csinalni, mint ahogy mi is szepen valtunk el (ha lehet ilyet mondani), de akkor is a gyerek úgy érezte, hogy elhagyták, nem törődtek vele.
Ezeket a dolgokat, a már felnőtt fiamtól tudom, mert már ki tudja mondani nekem. Az apjának nem mondja ki, mert nincs mar igénye rá, hogy beszélgessen vele.
Ahogy bánik a párod az exével vagy a gyerekével, úgy fog bánni veled is és a közös gyereketekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!