Mi az első emléketek az életetekben?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, ki mennyire tudja felidézni, illetve hogy mit is élt át, voltaképpen először. :)2017. febr. 3. 00:46
1/5 Pitbull-lecsó válasza:
Nekem az, amikor anyucim pocijában voltam, és valaki állandóan nyomogatta a homlokom.
2/5 anonim válasza:
Nekem hogy a testvérem a fejemet a falba verte és össze kelet varrni.Nem volt jó emlék.
3/5 anonim válasza:
Nekem,hogy anyukámmal sétálok egy LED-es, színes fényekkel kivilágított utcában a boltok mentén.
4/5 Ylyria válasza:
Az, hogy az egyik gyerekkori barátommal homokozok, egy piros micimackós ruhában, az hogy ugyanez a barátom egy csokor virágot szed nekem miután anya megjegyzi, hogy ma van a szülinapom, és az hogy egy barátnőmmel pucéran fürdünk egy kis alma alakú medencében.
Nem tudom ezek közül melyik a legkorábbi, mind 3-4 éves koromban talán még az óvi elött történtek.
5/5 anonim válasza:
Amikor az anyámat a testvérem születése céljából vitték a kórházba.Arra emlékszem,hogy a mentőautó ott áll az udvarban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!