Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti csináltatnátok úgy tetoválást ha kiskorúak lennétek, már két éve járnátok a barátotokkal, ő lenne az életetekben az első fiú akivel járnátok (első szerelem)?
Nekem a te korodban 3 éves kapcsolatom volt. Első szerelem, és nagyon nagy volt.
Most, közel a 30-hoz azt mondom, ha most rajtam lenne annak a srácnak a neve, a kezdőbetűje, vagy akármi, ami egy kicsit is rá emlékeztet, felkötném magam :D
Nem jó ötlet.
Nálunk is felmerült 4 éves első kapcsolatban és azóta túl vagyunk egy megcsaláson, ezer szakításon.
Szerencsére azóta megtaláltam az igazit, akivel már az esküvőt tervezzük, ha minden jól megy.
Ha rajtam lenne az első szerelmem kezdőbetűje, akkor ha engem nem is zavarna, akkor a páromat biztos és valahogy le akarnám szedetni, hogy neki ne legyen kellemetlen emlék.
Viszont az első párommal vettünk egymásnak egy félbetörhető szív medált, amibe belegravíroztattuk egymás kezdőbetűjét. Párom sírta ki, hát hagyjuk hogy hányszor volt rajta... De emléknek megmaradt, viszont nem kell állandóan látnom, ahogy neki se.
Gondolj csak bele, már volt egy szakításotok, pedig még alig voltatok együtt. Nem hiszem, hogy hosszú távú kapcsolat lesz, vagy nem kéne annak lennie, mindkettőtök érdekében.
De nyugodtan képzeld el azt is, hogy te mit éreznél, ha összejönnél egy fiúval, akinek az exének a kezdőbetűje van a kezére tetoválva?
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!