Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelitek azt hogy a párotok exe jelen van az életetekben a közös gyerek miatt?

Én is egy ex vagyok. Annó én kezdeményeztem a válást, szépen elváltunk és mindenki élte az életét. Volt egy gyerekünk, vagyis van, csak azóta már felnőtt.
Két hetente elvitte az egyem a gyereket. Minden rendben volt, jó volt mindenkivel a kapcsolat. Idővel nekem lett új párom, az exemneek is lett új párja. Eleinte ugyanúgy elvitték két hetente a gyereket. Közben összeházasodtak, lett saját gyerek és elmaradoztak a latogatasok, lett még egy gyerek és egyre ritkabban vitték el a fiamat. Normalis kapcsolat volt, soha nem hivogattuk egymást indokolatlanul, nem másztunk bele egymas kapcsolatába. Mégis az új feleség elmarta a gyerekemet. Kedves volt vele is, de mindig voltak kifogások, hogy most miért nem tudjak elvinni. Ìgy a 2 féltesójával is alig talalkoztak, és az apjaval is. A ma már felnőtt fiam nem igényli az apja jelenlétét. Azt szokta mondani, hogy neki nincs "apja", pedig nem mondtam rá soha egy rossz szót sem.
Ilyen az amikor egy féltékeny nő bejön a képbe. Nem mindig az ex aki szét dúl egy családot. Az ilyen nőknek, mint a kérdező és társai nem való gyerekes pasi, mert mindig irigyek és féltekenyek lesznek az exre, vagy a gyerekre, hogy egyáltalán léteznek.

"az elmebeteg ex szétcsessze az ő gyereke életét is. Valószínű sok apa ezért is tűnik el ilyenkor teljesen"
Ezt pontosítani kell:
nem akarja a férfi, hogy "KÉT nő szétcsessze az egész életét "
A második rész stimmel:
sok apa ezért is tűnik el ilyenkor teljesen
Inkább kilöveti magát a Holdra, vagy elbujdosik egy lakatlan szigetre, vagy eltűnik, mint a kámfor - voltaképpen minden jobb, mint marakodó nők közt sínylődni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!