Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelitek azt hogy a párotok exe jelen van az életetekben a közös gyerek miatt?

“Szerinted mikor a párom már arra is gondolt hogy ha ez így folytatódik akkor inkább a gyerekkel is meg szakítja a kapcsolatot, akkor szerinted érez valamit?“
Őszintén remélem, hogy csak a lenyugtatásod kedvéért hazudta ezt és nem ilyen gerinctelen féreg. Megérdemled ezesetben.

Hiaba a sok csesztetes a valaszolok reszerol, engem is zavarna ez a helyzet, de ez annak is betudhato, hogy en amugyis egy bizonytalan tipus vagyok.
Mindig kevesebbnek ereznem magam, tudvan hogy oket osszekoti egy nagyon eros, elvaghatatlan kotelek, ugyanis tortenhet barmi, a kozos gyerek osszekoti oket, az meg, hogy az exfeleseg/baratno, ilyen szinten benne van az eletetekben, az meg csak hab a tortan, legyel ovatos a ferjeddel is, konnyen elcsabul minden "szereto ferfi"..
Bye:Egy bizonytalan,tulagyalos atvert no.

Szerintem nincs olyan körülmény, amire az a válasz, hogy megszakítja a gyerekével a kapcsolatot. Szar ember a párod, ha ez opcióként felmerül benne, és szar ember az anyja is, ha a gyerekét használja fel bármire.
Itt az áldozat nem te vagy, hanem szokás szerint szerencsétlen gyerek aki semmiről nem tehet.

Mindig az a no lesz az elsoszulottjenek az anyja, ha 10-et pottyantasz ki, akkor is.
Ezt a pasid is tudja.

"párom már arra is gondolt hogy ha ez így folytatódik akkor inkább a gyerekkel is meg szakítja a kapcsolatot"
Es te nem abrandultal ki azonnal ebbol az emberbol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!