Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátnőm nem tudja elviselni a testvéremet akit én ápolók?

Figyelt kérdés
37eves vagyok testvérem 32eves fiú skizofréniaval küzd a barátnőmmel 7eve vagyunk együtt mi együtt élünk egy lakásban már 6eve így hárman és a barátnőm nem bírja elviselni a testvéremet mert hogy nem tudunk kettesben lenni, folyton engem okol hogy én miért apolom öt, de a barátnőm nem dolgozik én tartom el, enyém a ház és amikor osszejottunk se titkoltam ezt előle és most hogy gyereket szeretnék ő azzal büntet engem hogy azért nem szül mert itt van a nyakunkon a testvérem. Szerintem ez igazságtalan. Szüleink nem élnek már. Testveremmel egyébként nincs sok gond szedi a gyógyszereket egész nap a tévét nézi.Baratnom szerint én bolond vagyok hogy apolom a testvéremet.
2020. aug. 20. 00:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
28%

ha ezen nem változtatsz akkor a barátnőd elfog hagyni. Én sem bírnám, megértem a barátnőd.

A tesód miért nem dolgozik? Miért nem tudja ellátni magát? Nem fogyatékos.Vagy szerezz neki egy lakást.

Vagy a tesóddal akarsz élni egész életedben és ápolni

vagy feleségeddel és a gyerekkel. Mert ebből a szempontból a tesód még a gyerek aki a nyakatokon van.

2020. aug. 21. 14:41
 62/73 A kérdező kommentje:
Szomorúan olvastam néhány ember hozzaszolasát nem tudtam hogy ennyire gyűlölik az emberek a fogyatekosokat, skizofrénektol és igen a skizofrén az értelmi fogyatékos. Azért nem tud dolgozni.Hat akkor nem leszek apuka, nekem nem jár gyerek, se nő, innentől kezdve én meg a gyermekkel rendelkező családokat fogom gyűlölni. Nagyon sok rossz indulatu ember van.
2020. aug. 22. 13:05
 63/73 anonim ***** válasza:
3%
Helyes. Nem jár nő, se gyerek! Ilyen felfogással pláne nem.
2020. aug. 22. 13:11
 64/73 anonim ***** válasza:
64%
A skizofrén nem egyenlő az értelmi fogyatékossal. Sőt nagyon sokan közülük extra magas iq-val rendelkeznek. 2 tanárt is ismerek, akik ezzel a betegségekkel küzdenek. Ebből is látszik, hogy kamu az egész, és nem láttál még skizofrént.
2020. aug. 22. 13:12
 65/73 anonim ***** válasza:
62%

tuti, hogy nem látott.

és a skizofrénekre ÉPPENHOGY az a jellemző, hogy nincs betegségtudatuk és csesznek bevenni a gyógyszert. ezért kerülnek végül intézetbe

az is hazugság, hogy nincsenek intézetet. vannak. állami, egyházi és alapítványi is van. nem sok, de van

ez az egész sztori bűzlik a hazugságtól

2020. aug. 22. 13:25
 66/73 A kérdező kommentje:
Az én testvérem értelmi fogyatékos és skizofrén affektiv zavarba szenved 13eve! Nem kamu a sztori! Kikerem magamnak! Az én testveremnek sincs betegség tudata de a gyógyszert ellenőrzöm beszedi e.
2020. aug. 22. 14:03
 67/73 A kérdező kommentje:
Intézetek nincsenek rengeteg helyen voltunk már Talassa házban, Pesti úti Otthonban, sehol se fogadnak sskizofreneket! Csak ha sok a rokkantsági nyugdíjuk, az én testvérem csak 30.000ftot kap. Úgyhogy nekem ne irkaljon olyan aki nem tudja milyen ez az egész! Egyébként be se tennem intézetbe már mert ő vele ne banjanak úgy, azt nem hagyom, ő a testvérem! Aki még lenezi az ilyen betegeket egy önző dög!
2020. aug. 22. 14:06
 68/73 anonim ***** válasza:
0%
Úgy? Hogy?
2020. aug. 22. 14:08
 69/73 anonim ***** válasza:
79%

Semmi gond veled Kérdező, minden elismerésem, hogy ápolod a testvéred. Titeket a múlt és a vérségi kötelék is összeköt, de ne várd el egy idegentől, még ha az a párod is, hogy ugyanúgy respektálja és elfogadja, ahogy te. Főleg, ha gyereket akar. Nyilvánvaló, hogy neki az lesz a fontosabb.

Felvesznek kevesebb havi jövedelemmel is skizofrént intézetbe, ha vállalod, hogy havonta fizeted utána a különbözetet. Te vagy a gondnoka? Vagy nincs gondnokság alá helyezve?

Azért abba gondolj bele, hogy neked és aki veled él, annak sem lesz normális élete, mert mindig alá kell rendelnetek a testvérednek. Legyen az bármilyen döntés, pl. egy üdülés. Viszitek magatokkal? Vagy soha ki sem mozdultok otthonról? És ez csak egy megközelítés.

Sok erőt és kitartást kívánok, de ne számíts arra, hogy érdek nélkül nő hozzád fog költözni és veled is marad.

2020. aug. 22. 14:13
 70/73 anonim ***** válasza:
71%
Te is az vagy, ha te meg gyereket akarsz vállalni egy ilyen ember mellé.
2020. aug. 22. 14:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!