Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátnőm nem tudja elviselni a testvéremet akit én ápolók?

Figyelt kérdés
37eves vagyok testvérem 32eves fiú skizofréniaval küzd a barátnőmmel 7eve vagyunk együtt mi együtt élünk egy lakásban már 6eve így hárman és a barátnőm nem bírja elviselni a testvéremet mert hogy nem tudunk kettesben lenni, folyton engem okol hogy én miért apolom öt, de a barátnőm nem dolgozik én tartom el, enyém a ház és amikor osszejottunk se titkoltam ezt előle és most hogy gyereket szeretnék ő azzal büntet engem hogy azért nem szül mert itt van a nyakunkon a testvérem. Szerintem ez igazságtalan. Szüleink nem élnek már. Testveremmel egyébként nincs sok gond szedi a gyógyszereket egész nap a tévét nézi.Baratnom szerint én bolond vagyok hogy apolom a testvéremet.
2020. aug. 20. 00:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 A kérdező kommentje:
Én itthon dolgozom a barátnőm is itthon van, tehát én ápolóm a tesomat még én főzök is rá mert férfi létemre tudok főzni, én viszem orvoshoz is, a barátnőm max el visz minket kocsival, mindent én csinálok neki semmit nem kell nő létére. Köszönöm a válaszokat azért. Én meglepődve olvastam a többséget mert szerintem nyugodtan vállalható testvérem mellé gyerek mert tényleg annyira nem vészes, ő rá főzni, mosni kell minden mást megtud csinálni, dolgozni nem tud.egyebkent nincs a skizofréneknek otthon és sose adnám be!
2020. aug. 20. 11:57
 42/73 anonim ***** válasza:
56%

Nem, nem lehet kikövetkeztetni. Ha a barátnő ennyire utálja a testvért, akkor nyilván nem segít benne. Bolondnak nevezi a kérdezőt amiért törődik a testvérével!

És egyébként sem egy járni-beszélni nem tudó, pelenkázásra szoruló személyről beszélünk akit el kell látni 0-24-ben, hanem egy skizofrénről. Akiknek semmi bajuk ha jól be vannak állítva a gyógyszereik és rendesen szedik. Pont ennyit kell velük tenni, ellenőrizni hogy szedik-e. Nem kell őket etetni meg hasonló, úgyhogy ne állítsátok be ezt a gusztustalan nőt valami szentnek aki házi ápolónővé avanzsált.

A kérdező elmondása szerint a testvére egész nap elvan a tévé előtt, nem sok vizet zavar. És ő törődik vele, nem az önző nőszemély.

2020. aug. 20. 11:57
 43/73 anonim ***** válasza:
71%
41, Ez azért így kissé meseszerű, de tegyük fel, tényleg te csinálsz mindent, míg a csajod egy lusta, semmirekellő, aki 6 éve csak döglik otthon, és ráadásul még gonosz is. Akkor viszont felmerül a kérdés. Miért jöttél össze vele? Azóta is miért tűröd? Miért nem mondod neki, hogy tipli dolgozni, vagy ha nem tetszik ez az életforma, akkor lépjen le végleg?
2020. aug. 20. 12:03
 44/73 anonim ***** válasza:
57%
Valdd be kérdező, hogy ez egy nagy kamu, és sosem láttál még skizofrént. Egy olyan, aki úgy nőtt fel, hogy minden nap szembesül vele, mivel jár, nem mondja, hogy nem vészes.
2020. aug. 20. 12:04
 45/73 anonim ***** válasza:
67%
42-es ha semmi baja nem lenne beállított gyógyszerekkel, akkor nyilván nem szorulna felügyeletre...
2020. aug. 20. 12:04
 46/73 anonim ***** válasza:
70%
45, neked nyilvánvalóan nincs skizofrén a környezetedben, mert akkor nem beszélnél ilyen butaságokat.
2020. aug. 20. 12:06
 47/73 A kérdező kommentje:
Szeretem a tesóm nekem nem teher egyáltalán de ezt csak az tudja aki hasonló cipőben jár. De akkor nekem nem jár boldogság mert beteg tesóm van. Úgy tűnik.
2020. aug. 20. 12:07
 48/73 anonim ***** válasza:
35%
Védjétek csak a semmirekellő nőt aki nem is dolgozik de annyira sem képes hogy legalább főzzön, mosson magára és a háztartása többi tagjára. Gondolom az a nő aki védi és szerinte ez így normális az pont ugyanilyen, az a férfi pedig aki védi, pont ilyen élettársra vágyik...
2020. aug. 20. 12:09
 49/73 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, neked ugyanúgy jár a boldogság mint mindenki másnak! Sőt, neked jár igazán, mert jó ember vagy, rendben van az értékrended.

Csak rajtad múlik hogy tovább tűröd amit a barátnőd művel, vagy úgy kipenderíted hogy a lába nem éri a földet.

2020. aug. 20. 12:10
 50/73 anonim ***** válasza:
82%

Két ismerősöm is van, aki skizofrén, akkor ismertem meg őket, amikor éppen jobb passzban voltak és szedték a gyógyszereiket. Most éppen mindkettő leszálló ágban van, nagyon leromlott az állapotuk, szinte állandóan hallucinálnak, képtelenek átlag életre még gyógyszerek mellett is. Jelen állás szerint a skizofrénia nem gyógyítható, gyógyszerekkel időlegesen szinten tartható, amit idővel megszoknak és nem hat, ezért mást kell kipróbálniuk. Ezeknek a gyógyszereknek rémes mellékhatása van, általában elhíznak, nincs igényük a tisztálkodásra és megszűnik minden szociális képességük, felcserélik a nappalokat az éjszakákkal, a többség láncdohányos, stb - sajnos -.

Az egyik ismerősöm, akin 18 évesen ütközött ki a skizofrénia és a szülei minden követ megmozgattak érte, jelenleg Ópusztaszeren van a fogyatékosok otthonában, mert a szülei nem bírták sem idegileg, sem fizikailag, majdnem rámentek az ápolásra. Beleláttam a mindennapjaikba, egy skizofrénnel együtt élni nagyon nehéz, vannak jobb időszakaik, de ez évek során egyre romlik.

Minden elismerem a kérdezőé, hogy ápolja a testvérét, de semmilyen körülmények között nem vállalnék így vele közös életet nőként.

2020. aug. 20. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!