Hogyan vegyem rá a testvéremet, hogy engedjen játszani a gépén, vagy hogy csinálja meg az én gépemet?
18 éves a tesóm, tavaly nyárig közös gépünk volt (ami most az enyém), ő meg vett magának diákmunkás pénzéből nyáron egy új gépet (i5 8gb ram, rendszer nélkül vette, Windows 7-et tett rá itthon).
Nem akarja engedni hogy játsszak rajta.
Az én gépemen is elfutnának a régebbi játékok, de már lassú a Windows benne (abban még Vista van), és nem akarja újratelepíteni nekem 7-re.
Hogyan győzhetném meg hogy engedjen játszani, vagy telepítse újra az én gépemre a Windows 7-et?
Ahhoz aztán tényleg elég szarnak kell lennie a gépnek, hogy ne bírja a Win7-et, de a Vistát igen... :D
Maximum nézz meg pár újratelepítéses videót a neten, hogy hogy kell, mert tényleg gyerekjáték az egész. :D
Hogy a sajátján nem enged játszani, abban nincs semmi, ő dolgozott meg érte, az övé, azt enged oda, akit akar.
Arra nem gondoltál, hogy esetleg szépen megkéred, hogy telepítse neked a win 7-et? Vagy megnézel a win 7 telepítéséről egy videót a youtube-n, és megcsinálod te magad? Nem egy diplomát igénylő feladat.
Már vagy 5-ször kértem őt ebben a hónapban, hogy csinálja meg nekem, de azt hiszem most megtörtént a karácsonyi csoda :D
Odaadta a külső merevlemezét hogy másoljam rá a filmjeim, meg a fontos dolgaim, és megkért hogy keressem meg a számítógépes cuccai között a Windows 7-es telepítő dvd-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!