Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan vegyem rá a testvéremet...

Hogyan vegyem rá a testvéremet, hogy engedjen játszani a gépén, vagy hogy csinálja meg az én gépemet?

Figyelt kérdés

18 éves a tesóm, tavaly nyárig közös gépünk volt (ami most az enyém), ő meg vett magának diákmunkás pénzéből nyáron egy új gépet (i5 8gb ram, rendszer nélkül vette, Windows 7-et tett rá itthon).

Nem akarja engedni hogy játsszak rajta.

Az én gépemen is elfutnának a régebbi játékok, de már lassú a Windows benne (abban még Vista van), és nem akarja újratelepíteni nekem 7-re.

Hogyan győzhetném meg hogy engedjen játszani, vagy telepítse újra az én gépemre a Windows 7-et?

2017. dec. 29. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Régi gép az se biztos hogy bírná a win7et. Gondolom azért nem akarja megcsinálni.És hiába telepítené rá, attól nem lenne több memória benne, meg nem lennének újabbak a videó és hangkártyák, tehát jó eséllyel tönkrevágná a gépet.
2017. dec. 29. 12:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz aztán tényleg elég szarnak kell lennie a gépnek, hogy ne bírja a Win7-et, de a Vistát igen... :D

Maximum nézz meg pár újratelepítéses videót a neten, hogy hogy kell, mert tényleg gyerekjáték az egész. :D

2017. dec. 29. 13:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Vinné a 7-et, nem olyan szörnyű gép, 3 gb ram van benne, core 2 duo proci 2.33GHz-s, videokártya az újabb, 3 éve lett belerakatva, a gép pedig 2008-as gyártmány.
2017. dec. 29. 13:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet utálni fog mindenki de én se hagynám hogy tesóm elszarja a gépet amiért keményen dolgoztam. Volt szerencsém diákmunkára és sokat kell dolgozni hogy egy gép ára kijöjjön belőle. Te meg lehet köztudott hogy sokmindent elrontasz. Szóval mi mondhatunk akármit úgyse fogja engedni. Szüleidet kérd meg hogy csinálják meg a gépedet vagy csináltassák meg egy ismerőssel.
2017. dec. 29. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a sajátján nem enged játszani, abban nincs semmi, ő dolgozott meg érte, az övé, azt enged oda, akit akar.

Arra nem gondoltál, hogy esetleg szépen megkéred, hogy telepítse neked a win 7-et? Vagy megnézel a win 7 telepítéséről egy videót a youtube-n, és megcsinálod te magad? Nem egy diplomát igénylő feladat.

2017. dec. 29. 13:26
 6/9 A kérdező kommentje:

Már vagy 5-ször kértem őt ebben a hónapban, hogy csinálja meg nekem, de azt hiszem most megtörtént a karácsonyi csoda :D

Odaadta a külső merevlemezét hogy másoljam rá a filmjeim, meg a fontos dolgaim, és megkért hogy keressem meg a számítógépes cuccai között a Windows 7-es telepítő dvd-t.

2017. dec. 29. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy win 7-et 50-es iq-val fel lehet tenni.
2017. dec. 29. 13:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Milyen vírusirtót ajánlotok rá? A rendszer feltelepítette már, a driverk is fent vannak, aktiválva is van a rendszer, de vírusirtót azt mondta töltsek le valamit ami nekem jó (azt hiszem neki ESET van)
2017. dec. 29. 18:34
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
Ha az én tesóm akarná használni a gépemet, én sem adnám neki oda. Annak viszont örülök, hogy megcsinálta neked a régit. :)
2017. dec. 31. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!