Mi van akkor ha utálom a testvéremet de nagyon legszívesebben ki nyírnám! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2017. júl. 27. 18:32
1/13 anonim válasza:
Majd benő a fejetek lágya, és megváltozik ez is. Ne feledd: lehet olyan idő amikor csak ti lesztek egymásnak.
2/13 anonim válasza:
Neked legalább él a testvéred. Az enyém egy balesetben meghalt. Gondolkozz kicsit, mielőtt hülyeségeket beszélsz. Azon is, hogy mindig kettőn áll a vásár.
3/13 anonim válasza:
Én egyke vagyok, felnőtt fejjel már beletörődtem, hogy nem lesz tesóm, de kisgyerekként bármit megadtam volna egy tesóért.
Gondolkodj, mielőtt ilyeneket beszélsz. Szavakkal nagyobb fájdalmat lehet okozni néha, mint tettekkel.
4/13 anonim válasza:
Tanulj meg helyesen írni, szerintem sokat segítene :-)
5/13 anonim válasza:
Csak azt nem írtad meg, hogy hány éves vagy, hány éves a tesód, és hogy hogyan sikerült kialakítanotok ezt a szép bensőséges kapcsolatot... Ezek nélkül hogyan segítsünk?
6/13 anonim válasza:
Menj pszichiáterhez, mert nem vagy normális.
7/13 anonim válasza:
Mondd el a szüleidnek és minél előbb menj el pszichiáterhez.
8/13 anonim válasza:
Sok képmutató. Azok után, amiket itt olvasok, nincs is olyan ember, akinek normális a kapcsolata a testvérével. Itt meg előadjátok magatokat...vicc.
9/13 anonim válasza:
Írd egybe a kinyírnám szót, az az egyik. A másik meg, hogy tanuld meg elviselni a tesót.
10/13 anonim válasza:
Én is utálom a tesóm, de nem akarom kinyírni. Amúgy remélem, hogy te sem akarod, csak így fejezed ki, hogy mennyire de mennyire eleged van belőle. Ha megírnád a haragod okát, talán tudnánk segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!