Évek óta nem láttam a testvéremet. Szerintetek mit tegyek? Mi lenne a helyes?
Van egy féltestvérem (nővérem) akivel már 8 éve nem találkoztam és nem is beszéltem. Azelőtt csak hétvégén volt nálunk amikor láthatás volt. Szerettük egymást, sokat játszottunk és jókat szórakoztunk együtt. Sajnos az anyja olyan ember aki befolyásol másokat, hazudozik és igénytelen is. Apukám járta miattuk a bíróságot is, de ott is hazudtak. Pár évig tartott a per és azóta semmilyen kapcsolat nincs közöttünk. A nővérem azóta gyerekeket szült egy (bocsánat) cigány embernek. Nem éppen a jobbik rétegből sajnos. Facebookon szoktam nézegetni őt, nagyon sokat gondolkozom, hogy bejelöljem-e vagy sem. Elszomorít, hogy ez történt velünk és nagyon kíváncsi vagyok rá és a gyerekeire is. De tartok attól, hogy nem lenne jó ötlet felkeresni őt. Egyrészt a szüleim miatt mert ők lehet, hogy nem szeretnének kapcsolatot tartani velük, másrészt meg azért mert mi van ha felkavarom a múltat? Egyszer azt gondolom, hogy rövid az élet és nem kéne elpazarolni az éveket, máskor meg azt, hogy talán a sors akarja úgy, hogy ne találkozzunk. Nem lakik messze egyébként.
Mitévő legyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!